De la mama am invatat ca aparenta vulnerabilitate a unei inimi deschise reprezinta in fapt, cel mai bogat izvor de putere. Ea merita cu-adevarat sa fie amintita intr-un fel deosebit, astfel ca in fiecare an in aceasta perioada, o pomenesc cu ochii umeziti de duiosie.

Inchei un interval in care parca am fost in masina de spalat.. Am mai spus asta si altadata? Inseamna ca m-a mai “invartit” putin viata 🙂 Acum n-a scapat nici un sector in care sa nu ma “reasez” cu-adevarat! Desigur, ii multumesc pentru asta si puternicei configuratii astrale in care a avut loc a doua luna plina din an, eveniment interpretat ca fiind “o furtuna ce curata Calea”.

Sunt conectata bineinteles, cu tot ce presupune – si se spune despre – miscarea de ascensionare. Numai ca fiecare actiune sau constientizare care duce la o miscare in constiinta ESTE Acensiune. Ori tocmai prin asta am trecut si eu in ultima perioada, asa cum o fac multi altii.

Sigur ca din trei prietene pe care am dorit sa le sustin saptamana trecuta, am clacat dupa prima – pentru ca aveam la randul meu nevoie de procesare si nu a mai fost posibil sa insotesc pe altcineva, inainte de mine. Arta este totusi, sa iti observi starile si sa le permiti transformarea.

Fizica cuantica spune ca in procesul observarii atomului, lumina se prezinta ca fiind unda sau particula, in functie de ce face cercetatorul in acel timp. Daca acesta vede lumina ca pe o particula, ea asta este, iar daca o vede ca pe o unda, de asemenea asta este. Nu e de mirare astfel, ca si in psihologia umana, simplul proces al observarii cu detasare a unui lucru, creaza schimbarea tiparelor neuronale si asta este puterea transformarii sinelui.

Aceasta este Lucrarea pe care o are fiecare dintre noi de facut. Singura problema care apare frecvent in miscarea de dezvoltare personala este ca toata lumea vrea doar ce e frumos si nu vrea sa aiba de-a face cu vibratiile joase – desi ele sunt parte din natura umana. Chiar daca am auzit ca avem nevoie sa ne observam umbrele si sa ne onoram starile firesti, cautand modalitati de a nu ramane blocati in ele, tot incercam a sari etape de crestere.

Vrem sa “transcendem” emotiile fara a le integra, ne respingem umbrele fara a le primi Darurile si tot picam examenul asta numit “Iubire de sine”, intarziind sa intelegem natura umana si linia de timp in care am venit la intrupare, pentru aceasta Lucrare mareata in Constiinta.

In ce ma priveste, observ cateodata cum si eu alunec usor in aceste obisnuite, dar realizez ca este un camp morfogenetic puternic ce ne alimenteaza pe toti, astfel ca am responsabilitatea sa devin din ce in ce mai constienta de sine, nu numai pentru mine, ci la nivel colectiv.

Ma bucur mult ca ceea ce fac este vazut printre altele si drept o “Conspiratie a binelui” asa ca nu imi ramane decat sa continui impartasirea darurilor. Asa cum fac in fiecare an in aceasta perioada, ofer posibilitatea ca pachetul special pe care l-am format din toate cursurile mele online, sa fie cumparat cu 50% reducere timp de 7 zile, pana pe 01 Mai 2019.

Pachetul special “Conspiratia Binelui” reprezinta instrumente de lucru pe teme de dezvoltare personala, transformare si crestere spirituala, astfel:

  • Cursul online Lucrul cu Umbrele – Cunoaste-ti Umbra si lucreaza cu ea! (4 module, 16 capitole, 20 exercitii tematice, 3 exercitii EFT script, 5 exercitii meditative si EFT audio) – pot spune ca e pentru cei curajosi, daca de curaj avem nevoie pentru a renunta la suferinta (in orice forma este ea prezenta in viata noastra)
  • Cursul online Radical Forgiveness – Procesul de Iertare Completa (4 module, 13 capitole, 2 exercitii tematice, 9 exercitii EFT si meditative, script si audio) ­– este procedura care reprezinta fundamentul vindecarii – indiferent ca e vorba de cea trupeasca, emotionala sau sufleteasca – si ar trebui poate predata si aplicata la scoala (!)
  • Cursul online (Con)Stiinta Prosperitatii – Ghid Practic pentru Vremuri in schimbare (4 module, 13 capitole, 8 exercitii tematice, 9 exercitii EFT script, 6 exercitii meditative si EFT audio) – este o combinatie de instrumente: lucru energetic pe chakre pentru eliberarea legamintelor subconstiente, identificarea convingerilor limitative cu privire la abundenta si prosperitate cu ajutorul modulului “Harta Banilor”, rescrierea programelor mentale cu ajutorul meditatiei “Elibereaza si Inlocuieste”, cresterea vibratiei in vederea accesarii abundentei prin “Jocurile Legii Atractiei”.
  • Cursul online 7 Nivele de Manifestare – Lucru energetic pe chakre (7 module complete de lucru pe cei 7 centri energetici principali, zeci de exercitii de activare, armonizare, curatare si vindecare, meditatii, procese de lucru cu privire la corespondentele cu corpul fizic, caracteristici, influente, afirmatii, dezechilibre, moduri de intarire).

Toate cursurile pot fi accesate prin internet. Accesul este pe o perioada nelimitata si poate fi urmat in functie de programul specific si disponibilitatea fiecaruia. Exercitiile sunt practice, usor de aplicat si nu necesita o pregatire speciala, astfel incat continutul e gandit ca mijloc de sustinere permanenta si nu ca material static de informare.

Vezi pachetul in imaginea de mai sus si vino sa lucram impreuna. Te invit sa facem asta pentru ca ne aflam intr-o proiectie evolutiva ce cuprinde varianta conform careia noi punem seminte in aceasta perioada, pentru ca Schimbarea globala sa fie posibila la un moment dat. Atunci, la nivel colectiv vom fi constienti de prezenta altor fiinte, a altor dimensiuni, altor realitati – in care timpul si spatiul vor fi percepute intr-o maniera mult mai fluida fata de modul in care ne-am obisnuit sa o facem pana acum.

Chiar daca unii oameni sunt deja “acolo”, avem nevoie sa ne mutam pe un nou palier de constiinta, la nivel colectiv. Iar acest lucru se intampla bineinteles, tot plecand de la cel individual, numai ca avem nevoie sa depasim tot dogmatismul din religie, din educatie, din psihologie – practic din toate sistemele in care inca suntem prinsi si nu ne dam voie sa experimentam si sa ne Observam deopotriva, atat natura umana cat si posibilitatile de expansionare pe care le avem.

Desi acest lucru e posibil pentru fiecare om in parte, desigur o facem pe rand. Si imi vine sa spun ca suntem exact ca in anii 1800, cand oamenii de stiinta considerau ca nu este posibil sa ne deplasam cu o viteza mai mare de 50 km/ora. Bineinteles ca si in prezent, oamenii de stiinta opineaza ca este sau nu este posibil un lucru sau altul, numai ca adevarul e ca nici macar macar nu stim ce NU stim.

Insa in momentul in care ne facem “temele” – din care fac parte si exercitiile si tehnicile propuse in “Conspiratia Binelui” – fiecare in ritmul sau – tot ce observam este legat de planul interior, iar acolo e locul in care rescriem realitatea. Cand tinem ochii deschisi, transmitem creierului semnalele necesare pentru a nu lovi obiectele in timp ce mergem prin camera, dar cand suntem in exercitiile meditative, privirea se indreapta spre interior si nu ne mai pozitionam atat de liniar fata de timp si spatiu. Reusim in acest fel, sa cunoastem in sfarsit lumile pe care suntem gata sa le descoperim.

La recomandarea unei dragi prietene, am urmarit un material in care minunatul Parinte Rafail Noica ne indeamna cu har si blandete: “Vorbeste mereu cu Dumnezeu si asteapta-te la nu mai putin decat cele cu neputinta”.

Eu te incurajez, ca de fiecare data, sa iti dai voie sa SIMTI ca esti gata sa primesti “nu mai putin decat cele cu neputinta”. Desigur, poate este nevoie sa aplici aceste cursuri sau altele, dar intelege ca daca citesti randurile de fata, nu esti un ciudat, ci doar faci parte dintre primele valuri care le pun in miscare pe urmatoarele.

Noi suntem exploratorii care aleg sa experimenteze lucruri despre care colectivul spune deocamdata ca sunt absurditati, dar nu mult va trece pana cand umanitatea va experimenta la nivel global, ceea ce stiinta astazi nu poate confirma ca exista – si anume, o experienta directa a realitatii interdimensionale. Pur si simplu, pentru ca asa se manifesta Creatia 🙂

 

Iti multumesc ca dai mai departe acest mesaj! Ii astept alaturi de mine, pe toti cei care rezoneaza cu el, iar singurul mod in care putem contribui la extinderea constiintei la nivel colectiv este sa permitem un flux cu gratie al informatiei intre noi, la nivel individual.

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

PS – Ca un pas firesc dupa aceasta perioada, atentia mea este pe urmatoarele cursuri EFT. Ai aici: http://eliberareemotionala.ro/acreditare-eft toate detaliile, ca sa vezi ce nivel de pregatire iti doresti si ce date poti alege (primul este intre 09-12 Mai). Incepator sau avansat in lucrul cu Tehnicile de Eliberare Emotionala, stiu sigur ca ceea ce vom experimenta impreuna, reprezinta dincolo de crestere si vindecare, experiente activatoare care iti faciliteaza extinderea constiintei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *