Nu mai e timp pentru nimic altceva in afara de asta

In cursul zilei de ieri am primit vestea ca sotul prietenei mele din copilarie, a decedat dimineata. Chiar daca numai un anumit grup de persoane este afectat direct de aceasta veste, fiecare dintre noi isi poate imagina cum e sa.. nu mai ai zile. Cel putin nu in acest timp liniar, pe acest pamant. Fara sa conteze ca ai numai 50 de ani – asa ca noi, mai mult, sau chiar mai putin..

Am reusit sa vorbesc cu prietena mea si am observat ca e.. bine, atat cat poate fi in circumstantele date. Ma interesa sa stiu daca este doar “anesteziata”, asa cum se intampla pe fondul unui astfel de soc, sau reuseste sa proceseze natural durerea. M-am gandit: “Ce minune sa fii Treaz si sa vezi Viata si dincolo de Moarte!”

Desi durerea nu ocoleste pe nimeni, suferinta este o optiune. Daca totusi nu ai acordat ceva atentie lucrului cu corpul emotional, poti sa aluneci usor in capcana alegerii ei. Prietena mea insa, stie foarte bine acest lucru.

Ceea ce mi-a fost ieri totusi, mai clar ca oricand este ca NU MAI AVEM TIMP PENTRU NIMIC ALTCEVA IN LUME, IN AFARA DE IUBIRE!  Iubire de viata, de noi, de tot ce misca si nu misca, de toata Creatia!

Si chiar daca oarece tulburari sunt inerente – dureri ale Cresterii, emotii de tot felul, totusi fricile nu mai au ce cauta in viata noastra. Dar nu pentru ca le respingem. Rezistenta la frici nu face decat sa le intareasca. Exista insa o alegere simpla pe care – in mod paradoxal, invatam sa o facem mai usor atunci cand trecem printr-un soc asemanator celui prin care trece prietena mea.

E vorba de alegerea Iubirii. Atunci cand iti amintesti ca nu ai de fapt, nici un control in fata Vietii – si prin asta intelegand si ceea ce numim, in fata “mortii”. NICI-UN-CON-TROL.

Te intreb atunci – si o fac uitandu-ma in oglinda – pentru ce alegi suferinta, atunci cand o faci?

Iar pentru a-ti fi mai usor sa te reconectezi la propria-ti Esenta, acum e cel mai bun moment in care gasesc potrivit sa iti recomand cateva ore de petrecut in preajma unui inger pe pamant. Sambata merg la un workshop sustinut de Sara Indigo. Daca poti sa ajungi in Bucuresti, da-ti voie sa alegi Iubirea, asa cum ea iti poate reaminti sa o faci.

Anunta-l pe Iulian Nicolaescu, prin sms sau direct la telefon: 0734 529 025 (iulian_nicolaescu_21@yahoo.com) si rezerva-ti locul. O sa imi multumesti mai tarziu, dar in primul rand o sa iti multumesti TIE.

Sara lucreaza de obicei, in grupuri restranse, dar imi doresc sa fim din ce in ce mai multi in aceasta Lucrare. Pur si simplu, imi suna necontenit in urechi Nu mai e timp pentru nimic altceva in afara de Iubire!”. Nici macar nu stiu daca mai e posibil sa extindem grupul, dar pentru ca pana in luna Martie anul viitor, Sara nu mai poate sustine alte lucrari de grup in Romania, poate ca acum e potrivit si pentru noi.

Vezi mai jos cateva repere din FANTANA INTELEPCIUNII – regasirea cunoasterii ancestrale prin imaginatie si visare constienta. Este un workshop in care printre multe altele, prin exercitiile aplicate se poate activa pe langa alti centri energetici si ansamblul pineala – pituitara, cu efecte deosebite pentru fiecare dintre cei prezenti.


“Suntem intretesuti prin filamente nevazute, care ne ancoreaza in locul nostru specific in panza nemarginita a Creatiei. Acel punct luminos unde se gaseste locul nostru unic este menit sa pulseze si sa emane sclipirea sa vibranta si sferica, astfel incat sa cuprinda in stralucirea aceasta legaturile ancestrale, firele relatiilor si conexiunilor noastre si filamentele de lumina ale directiei sufletului, conducand catre implinirea telului sacru al ”pelerinajului” nostru pe Pamant. 

Va invit sa exploram impreuna interconexiunile care ne unifica, trasaturile si abilitatile transmise noua pe ramurile arborelui ancestral si scanteia misterioasa care ne confera originalitatea si splendoarea noastra unica. Astfel suntem determinati sa ne desprindem din lantul de tendinte ancestrale repetitive, inflorind in plenitudinea, claritatea si intelepciunea regasirii de Sine!

Vom folosi limbajul universal al imaginatiei vizionare si al experientei interioare directe pentru a capta codurile cunoasterii Spiritului, care modeleaza si reintregesc fiinta si dau la o parte perdelele indoielii si confuziei care invaluie perla frumusetii pure a inimii.

ASPECTE ORGANIZATORICE: 

Program: Sambata, 16 decembrie, orele 1100-1600, in locatia ce va fi precizata participantilor inscrisi.

Contributia pentru participare: 80 lei

Pentru mai multe detalii sau intrebari sunati la: Iulian: 0734 529 025

Va astept cu entuziasmul meu caracteristic!

Sara”

 

Probabil ca nu esti la fel de marcat ca mine, sa poti spune cu atata hotarare in acest moment ca nu mai e timp pentru nimic altceva in afara de Iubire. In acest caz, ia-ti doar cateva clipe in care sa respiri adanc, constient de tot ce te inconjoara, de viata care te anima, de persoanele dragi din viata ta si imagineaza-ti ca in orice secunda.. ele pot inceta sa fie asa cum le stii..

Du-te in propria-ti Inima si cauta caldura Iubirii, sa ramai conectat la acest Principiu Sacru, apoi vezi in inregistrarea de mai jos, daca rezonezi la fel de mult ca si mine cu Sara Indigo si o poti numi cu acelasi drag cu care eu o fac, un inger intrupat:

Iti multumesc daca dai mai departe, aceasta postare.

Cu mult drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *