Prin energiile de sustinere permanenta, aceasta meditatie ne ajuta la cresterea Vointei, la cresterea Puterii interioare, la Vindecare si cel mai important, ne ajuta sa ne Reamintim cine Suntem cu adevarat. 

Autoarea sa, Ashtar Maia, ne recomanda sa o facem 40 de zile si apoi de cate ori avem nevoie, aratandu-ne ca este o modalitate simpla de transformare a corpurilor in Lumina, de intelegere profunda a Adevarului, de manifestare a starii de iubire, sanatate si fericire.

Am simtit ca astazi este unul din cele mai potrivite momente sa o pregatesc asa ca ti-o ofer impreuna cu anuntul “Hristos a Inviat”! Iar daca nu impartasim aceeasi credinta, nu este o problema – important e ca El este Viu pentru fiecare om in parte 🙂

“Aceasta meditatie este o conectare cu Lumina cea Vie si cu Fiintele de Lumina Totala. Fiinta de Lumina Totala poate fi Iisus, Maicuta draga, parintele Arsenie Boca sau orice sfant sau sfanta din oricare religie. Conectarea cu Sursa de Lumina constienta ne aduce un plus de energie de neimaginat, care ne hraneste corpurile. Starea alterata, de oboseala dispare si imediat se instaleaza o stare de liniste interioara si pace.

Noi suntem minunati, perfecti dar am uitat acest lucru si incet-incet ne-am deconectat de la Sursa: Dumnezeul Cel Viu – nu mai stim sa accesam adevaratul potential din interiorul nostru, ba mai mult, nimeni nu ne-a invatat ca toate darurile divine sunt in planurile subtile ale sufletului nostru.

Sa ne deschidem si sa primim Lumina Vie in structurile noastre. Practicand cat mai des aceasta meditatie, vibratia, Lumina noastra interioara creste si avem acces din ce in ce mai mult la Intelepciune si Cunoastere.

Suntem o mare familie universala/multiversala si pentru a atinge maretia fericirii si iubirii neconditionate, fiecare gand, cuvant, emotie conteaza, fiecare fapta conteaza. Trebuie doar sa ne reamintim, iar primul pas pe care il facem este Intentia. Prin intentie incepe un minunat proces de descatusare a potentialului nostru. Toti suntem Fii si Fiice ai/ ale Celui Preainalt, toti suntem pe drumul intoarcerii Acasa.”

Apasa pe imaginea de mai jos pentru deschiderea meditatiei pe Youtube, sau AICI (click-dreapta pentru salvare in format audio):

Iar daca sarbatoarea Pastelui te prinde in jurul mesei, impreuna cu cei dragi, sau in natura, bucurandu-te de viata, vreau sa iti ofer prilejul de a trimite un gand bun, dar mai ales un ajutor material cuiva mai putin norocos, dar binecuvantat cu un suflet deosebit.

I-am citit poeziile pe Facebook si mi-au incalzit inima versurile sale! Problema este ca Vasi e diagnosticat cu o distrofie musculara progresiva, dar mai mult de atat, stresul sau cel mai mare este sa caute si sa ceara tot timpul ajutor si bani unor oameni pe care nu ii cunoaste, pentru a nu pierde putina mobilitate pe care o are. Vasi Borcan are o indemnizatie de 500 lei si locuieste cu mama sa, bolnava la randul ei, cu o pensie de 650 lei. Tratamentul lunar il costa pe Vasi 2000 lei (!), iar acum ii trebuie roti la carutul cu care se deplaseaza, adica 1600 lei in plus.

El spune: “Vreau sa continui sa fiu optimist si visez sa reusesc sa pot imbratisa un copac, sa ma bucur de micile privilegii si bucurii pe care le ofera viata.. care sunt atat de multe, dar pentru cine le are, trec usor neobservate.

Iar eu ravnesc la lucruri simple, la miscari firesti altora. Pentru mine, orice suma, oricat de mica este binevenita. Stiu ca situatia nu este stralucita pentru multi oameni si fiecare are problemele lui, dar ma gandesc ca mai sunt si oameni care ma inteleg si imi pot oferi ajutor.”

Cu adevarat, ajutorul lui Dumnezeu vine prin oameni, iar cei ca Vasi sunt sansa noastra, pentru ca noi sa simtim Iubirea lui Dumnezeu cum ne activeaza inimile! Daca nu putem invata si exersa compasiunea astfel, nu stiu cum altfel o putem face mai bine!

Pe de alta parte, stiu ca nevoile fiecaruia sunt mari, dar ca si inimile noastre au acest potential. Dincolo de suma cu care pot contribui personal, ofer dintr-o resursa pe care intotdeauna am simtit-o limitata – timpul meu – si am incredere ca Dumnezeu il va extinde pentru mine 🙂

Astfel, daca ai nevoie de sprijinul meu, doneaza 100 lei in contul lui Vasi si scrie-mi pe adresa info@eliberareemotionala.ro despre problema pentru care cauti solutii. Iti voi raspunde si te voi indruma cu toata priceperea si resursele pe care le simt potrivite.

Cont RO26BRDE240SV32602112400 deschis la BRD, pe numele BORCAN VASILE

Swift: BRDEROBU

 

Exercita-ti dreptul de a fi generos si deschide-ti inima nu numai in aceste zile, ci in toate care iti sunt date cu binecuvantari divine. Incarca-te cu Lumina cea Vie si da-o mai departe! Apoi fa acelasi lucru si cu acest mesaj 🙂

 

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

PS – Iar daca vrei sa contribui la crearea chiar mai multor resurse si nu ai acces inca la zecile de exercitii de pe platforma Infobliss.ro, mai ai inca doua zile in care le poti avea cu reducere de 50% – ai toate detaliile AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *