Daca urmaresti aceste mesaje nu numai pentru componenta de lucru cu corpul fizic, mental si emotional, dar vrei sa explorezi si partea spirituala in care logica nu se simte chiar in largul ei 🙂 atunci instrumentul pe care ti-l propun o sa iti placa foarte mult.

Este vorba despre o meditatie deosebit de puternica, pe care am inregistrat-o dupa ce am cunoscut o persoana la fel de speciala. Ashtar Maia este numele sau spiritual, iar meditatia la care fac referire i-a fost transmisa ca urmare a studierii Cheii 316, din “Cartea Cunoasterii: Cheile lui Enoch”: https://maiamariamaia.blogspot.com/2018/12/lectia-4-cheile-lui-enoh-316.html

Renumita carte scrisa de Dr. JJ. Hurtak ma insoteste intr-un mod aparte de peste 12 ani, dar de cate ori incercam sa o studiez mai atent, altceva imi distragea atentia. Stiam foarte bine ca nu ii poti patrunde tainele pana cand nu esti pregatit, astfel ca modul in care pot acum sa o “inteleg” atat cat imi e dat s-o fac, prin intermediul transmisiunilor celor cu extra-simturi activate, mi se pare fascinant.

Cartea a vazut cu greu lumina tiparului in Romania, dar acum informatii cuprinzatoare despre ea pot fi obtinute pe site-ul oficial in limba romana.

Apasa pe imaginea de mai jos, pentru a o asculta pe YouTube, iar daca vrei sa iti descarci fisierul in format mp3, da click-dreapta AICI si salveaza pe dispozitivul preferat.

Sa iti fie cu spor si bucurie si nu uita sa dai mai departe!

 

Cu drag,

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *