Ce alt subiect puteam sa aleg pentru emisiunea de Sambata, daca nu pe acesta?! Recunosc ca sunt subiectiva, dar nu am ce face 🙂 Asa ca dau mai departe o emisiune la care am participat cu mult drag si astept sa imi spui daca subiectul e de interes si pentru tine.

Noi, practicienii tehnicilor de eliberare emotionala – EFT, asteptam cu nerabdare venirea lui Karl Dawson in Romania. El este creatorul Metodei Matrix Reimprinting – Reprogramarea Matricei Informationale si vine pentru ultima data in tara noastra, intre 06-09 Aprilie. Este drept ca pot participa la curs doar cei care au facut si EFT Nivel 1&2, dar daca vei alege vreodata sa le urmezi, vei intelege de ce este necesar acest lucru.

Important e ca in orice situatie, sa te poti bucura de cat mai multe resurse, iar eu voi avea grija ca anul acesta sa le postez din plin, pentru ca trebuie sa marturisesc – nimic altceva nu mi se pare mai important sa fac acum 🙂

Si pentru ca surprizele se tin lant, tocmai am inchis telefonul cu Alina Finta, fondatoarea comunitatii Evoluam Impreuna, care m-a anuntat de venirea lui Sharon King in luna Septembrie. Poate nu iti spune multe acest lucru deocamdata, dar trebuie sa stii ca Sharon a dus Matrix Reimprinting inca un pas mai departe, dezvoltand un proces de lucru care are ca scop “Reimprentarea nasterii si scopului vietii” – Matrix Birth Reimprinting. Daca esti printre cei care cred ca modul in care venim pe lume chiar conteaza, vei fi de acord ca momentul nasterii ne stabileste directia in viata.

Si chiar daca spui ca acest lucru nu mai poate fi schimbat, te invit totusi sa exploram impreuna aceste subiecte si sa incepem cu un prim pas 🙂 Vezi imaginea de mai jos si hai sa urmarim impreuna!

 

Iti multumesc ca dai mai departe aceste resurse!

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *