Exact ca in povestioara relatata in materialul video de mai jos, ceea ce vei asculta si citi in aceasta etapa a vietii pe pamant – incepand cu prezentul material si multe asemenea, din diferite alte surse – poate fi considerat pe buna dreptate “inceputul sfarsitului”. Vestea buna este ca vorbim despre “sfarsitul” iluziilor, al programelor limitative si cel mai probabil, al suferintei. Asa sa ne-ajute Dumnezeu!

Cu multi ani in urma, am cumparat cartea “Universul Holografic” de Michael Talbot si ceva vreme am fost de-a dreptul frustrata ca nu pot sa-i “cuprind” intregul continut, asa cum imi doream si anume intelegand Adevarul cu ajutorul simtirii. Pasaje intregi mi se pareau greoaie si desi cartea ma atragea ca un magnet, realizam ca inca nu sunt pregatita sa-i diger informatia. Mi-am dat totusi, seama repede ca nu era o problema de inteligenta, ci mai degraba de “a fi pregatita” sa o primesc. Asa ca am asteptat rabdatoare.

Incepand cu luna Februarie a acestui an, lucrurile au prins un alt contur pentru mine. La scurt timp, a aparut si Jerry Sargeant in Romania, cu lucrarea lui ce se bazeaza pe Codurile de Lumina numite Magia Stelelor, iar parcurgerea Universului Holografic s-a petrecut dintr-o sorbire, dincolo de lectura efectuata mecanic, cu ajutor emisferei cerebrale stangi.

Astfel, am inteles repede de ce pentru un numar din ce in ce mai mare de savanti care au imbratisat modelul holograpic, acesta i-a ajutat practic la explicarea tuturor experientelor mistice si paranormale.

Te las acum sa urmaresti prima emisiune din seria Magia Stelelor si sper sa nu o consideri un program de Duminica sau un film stiintifico-fantastic, ci asa cum spune Bruce Lipton despre filmele Matrix si Avatar, adevarate filme documentare.

7 pasi in procesul de Ascensiune

Cu drag, pe curand!
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *