Atunci cand astepti mai putin sa ai prilejul unor constientizari, realizezi ca ele sunt doar la un pas distanta. In directia interioara, bineinteles.

Nu mai departe de ieri dupa-amiaza, stand pe holul policlinicii sa imi vina randul la medic, am privit pe rand cele zece persoane care se aflau in aceeasi situatie. E lesne de inteles ca nu am putut stabili contact vizual cu niciunul dintre cei prezenti, din moment ce noua dintre ei erau cu ochii in telefoanele mobile, iar al zecelea – prea in varsta pentru a avea unul, dar si prea ingadurat..

Am intrat cu o intarziere de 40 minute fata de programare, dar sunt ultima persoana care sa judece acest obicei, asa ca m-am bucurat de fiecare clipa in care am avut ragazul sa respir adanc, sa ma linistesc din ritmul ametitor si valtoarea ultimelor luni, precum si sa ma clarific cu ce aveam de transmis doctorului.

Mi-am stabilit intentia de a primi semnale clare daca acesta e cea mai buna alegere pentru mine in momentul Acum si l-am chemat pe Arhanghelul Rafael care ne sustine in vindecare. M-am conectat energetic cu structurile de Lumina pe care le cunosti deja din materialele transmise prin newslettere, dar recunosc ca in tot acest timp, am mai facut ceva ce nu imi servea cu-adevarat..

In paralel cu faptul ca ma bucuram sa am ragazul de-a ma conecta cu bogatia interioara pe care o numim Divinitate, ma observam in acelasi timp, in rolul celui care crede ca “stie mai bine”. Am vazut cum ii dezaprob pe cei din jur, cei care iroseau oportunitatea de-a face acelasi lucru ca  mine. Ca si cum ar fi fost treaba mea in vreun fel! Dar pur si simplu asta se intampla..

Nu mi-a ramas decat sa ma Observ inclusiv in acest rol si sa-mi amintesc ca e o alegere de a ramane in el, sau de a onora pe toti in Alegerea lor. STIU cum e sa ramai prins in tot felul de tipare autosabotoare, asa ca doar mi-am amintit de indemnul “Iubeste-ma atunci cand gresesc, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie”.

Si mi-am mai amintit de emisiunea lui Jerry Sargeant, la care am ajutat cu traducerea in urma cu cateva saptamani, cu gandul ca e neaparat sa ti-o semnalez. Vorbeste despre modalitati practice de ridicare a vibratie si despre corpul emotional – in lucrul cu care eu personal, imi gasesc sensul activitatii. Ieri, in timp ce se petreceau cele de mai sus, am aplicat inclusiv exercitii mentionate de el in aceasta inregistrare:

Si daca tot am gasit acest prilej, iti semnalez pe ultima suta de metri evenimente importante de care ne despart doar o saptamana. Stiu ca multa lume isi doreste sa participe si poate e o veste importanta, ca inca este activa reducerea de 50% pentru cursul “Recalibrare Galactica” – ai butonul de inscriere mai jos, ca sa te asiguri ca mesajul tau ajunge acolo unde trebuie.

Nu am reusit sa raspund tuturor email-urilor in care sunt intrebata daca “merita” sa mearga la evenimentele lui Jerry. De cate ori o fac, simt ca ceva e gresit.. Orice as spune, nu reprezinta Adevarul. Nu al tau sau al altcuiva, ci doar al meu.

La inceput mergeam la cursurile lui Jerry cu o intentie si simteam ca plec cu alte daruri. Dupa cel de Facilitator Star Magic, am renuntat sa mai am vreo asteptare. Doar mi-am dat voie sa traiesc experientele si atat. Au fost 5 zile intense care au contat fiecare in parte, dar “dopul” pe care simteam ca am nevoie sa-l scot, a fost “rezolvat” de Jerry in 5 minute.

In cadrul metodei de vindecare pe care o aplica, ai vazut probabil procedura, asa ca nu te va mira. Inainte sa ma intinda la podea, m-a intrebat “Esti gata?” – a vazut doar lacrimile din ochii mei si mi-a inteles raspunsul. Sunt 8 luni de atunci si sunt intr-o continua schimbare – rezistentele invatate de-a lungul timpului se mai resimt din cand in cand, dar am iesit din valtoare.

A meritat sa fac tot efortul, pentru a rezolva acest blocaj ce devenise chinuitor in ultimii zece ani? Pentru mine, DA.

Am stiut oricum, ca daca sunt constienta de schimbare sau nu, ea tot se petrece. “Semintele” sunt puse in fiecare moment, cu-atat mai mult in cadrul cursurilor de acest fel. Iar eu sunt oricum linistita, inca din momentul in care am realizat, ca schimbarea nu se petrece pana nu ESTI GATA.

Gata copt. Gata crescut. Gata pentru o noua etapa. Daca nu ti-ai luat Darul (varianta mea preferata la “nu ti-ai invatat lectia”) dintr-o etapa, nu treci la urmatoarea. Atat de simplu este! Atentie, nu am spus “usor”.

Iar metoda mea preferata pentru “a fi gata” o stii deja – sunt Tehnicile de Eliberare Emotionala.

Acum insa, decide daca “merita” si pentru tine una dintre intalnirile 100% experientiale cu Jerry, mai ales ca workshop-ul “Recalibrare Galactica”, din 05-06 Mai este redus cu 50%. Vezi mai jos butoanele de inscriere, dar si detaliile complete aici:

http://eliberareemotionala.ro/evenimente-jerry-sargeant

  1. Seminar “Vindecarea prin Star Magic”, Joi 3 mai orele 19.30-21.30, pret 50 lei. Jerry va vorbi la seminar (va face de asemenea, o meditatie si demonstratii de terapii si vindecari) despre sistemul Star Magic si cum a ajuns sa il dezvolte, printr-o serie de evenimente din viata sa care l-au transformat in vindecator – mai bine zis, facilitator al procesului de vindecare pentru mii de oameni cu o multitudine de disfunctii fizice si emotionale.

 

  1. Curs “Recalibrarea Galactica – Calea catre Ascensiune”, Sambata 5 Mai – Duminica 6 mai, orele 10.30 – 17.30, pret 111 euro (50% reducere din pretul standard de 222 euro)  – 2 zile de auto-vindecare, activare ADN, recalibrare celulara, munca la reteaua planetara si ascensiune. O calatorie puternica in care Jerry va impartasi mai multe tehnici de vindecare 5D care iti vor ridica frecventa si iti vor aduce sufletul in aliniament cu scopul vietii tale aici pe Pamant.

 

  1. Grup privat de terapie, Vineri 4 mai orele 18.00-22.00, pret 300 euro. Jerry poate edita sablonul multidimensional al unei fiinte si provoca schimbari de realitate foarte rapid prin intermediul Star Magic, o modalitate care foloseste fizica cuantica aplicata pentru a elibera rapid blocaje sau traume fizice, mentale si emotionale pe care le poti experimenta si care te impiedica sa creezi si sa traiesti versiunea cea mai extraordinara a propriei vieti.

 

Locatie evenimente: Bucuresti, RIN GRAND HOTEL, strada Vitan-Barzesti, nr. 7D, sector 4 (aproape de Targul Auto Vitan)

Inscrieri prin email: romania@starmagichealing.com sau direct in formular, mai jos:

Jerry Sargeant este autorul cartii „Steaua Magica”, aparuta la Editura For You:
http://editura-foryou.ro/nou-lansate?product_id=326 , precum si fondatorul sistemului de vindecare Star Magic: http://www.starmagichealing.com/

El este cunoscut in lume pentru meditatiile profunde de conectare, vindecarea oamenilor si transformarile rapide operate asupra acestora atat la nivel mental, cat si fizic, emotional si spiritual – toate efectuate cu ajutorul Matricei Stelei Magice, o puternica retea energetica de lumina ce se construieste in jurul planetei noastre.

Nu uita ca gasesti detalii complete despre aceste evenimente, aici: http://eliberareemotionala.ro/evenimente-jerry-sargeant

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *