Intre Constiinta si Emotii

Constiinta si EmotiiDaca citesti aceste randuri, cel mai probabil vrei sa fii fericit. Sa te simti bine in corpul tau, sa fii impacat, calm si relaxat. Sa traiesti in bucurie, in relatii armonioase, sa celebrezi schimbarea si sa ai incredere in succes. Cel mai probabil vrei sa traiesti in bunastare, fara dependente si liber de orice frica.

Dar ce faci cand durerea (oricum s-ar numi ea) isi face simtita prezenta? Cand orice ai face, ramane acolo, chiar si numai intr-o singura arie a vietii..

Cathryn Taylor este considerata in cercurile EFT “Mama lucrului cu Copilul Interior” si spune ca “Daca viata ta nu merge cum trebuie, atunci exista un motiv”. Stiu ca nu e multumitoare o astfel de explicatie, ba reuseste poate chiar sa te scoata din sarite si mai mult, dar daca afli ca “motivul” despre care vorbeste este activat in copilarie, experimentat de adultul care esti si originar in alegerile sufletului tau, atunci poate ca este interesant de aflat de ce considera ca subconstientul e o reflexie a sufletului.

Perioada copilariei poarta pentru fiecare dintre noi, semintele cresterii sufletului. Experientele de atunci reprezinta tesatura pe care cream realitatea, asigurandu-ne contextul necesar. Pe masura ce inaintam prin viata, ne primim “castanele”, cucuiele si ocazional premiile, dar in egala masura activam intelepciunea codata in ADN-ul nostru, in fiecare celula a corpului. Toate experientele alcatuiesc un adevarat Portal de conectare cu Sufletul nostru.

Tocmai am ascultat un interviu dat de John Hagelin – fizician, specialist in fizica cuantica, cu privire la legatura dintre Constiinta si Emotii si mi se pare fascinant cum cercetatorii gasesc din ce in ce mai usor un limbaj comun intre stiinta si spiritualitate: “Nivelul la care resimtim emotiile in viata este cel mai apropiat lucru de sinele nostru – este mai apropiat de sine decat de intelect, de minte, sau de senzatiile trupului.

Mai puternica si mai importanta decat emotiile este doar Existenta in sine. Prin satisfactia launtrica chiar poti deveni invincibil cu adevarat. In starea de stabilitate si implinire launtrica, inima este in esenta eliberata, emotiile sunt libere sa se manifeste, fara teama, fara vulnerabilitate – esti liber sa daruiesti, ai atat de multe de daruit si absolut nimic de pierdut! Iubirea si capacitatea de a darui din abundenta depind de dimensiunea constientizarii launtrice.”

Toate evenimentele postate pe site-ul EliberareEmotionala.ro poarta amprenta acestor afirmatii. Te incurajez cu incredere sa te alaturi celor care Calatoresc alaturi de noi si sa te conectezi constient la starea de stabilitate si implinire launtrica:

IMPREUNA este posibil. Vino intai sa ne cunosti, Dansand cu Viata! 🙂

Formular de Inscriere

Cu drag, pe curand!
Liliana
http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

PS – Le multumim tuturor celor care ne trimit marturiile lor! “Va multumesc frumos pentru toata dragostea pe care o daruiti celor ce va trec pragul pentru a intra in minunata voastra “casa”! In duminica petrecuta alturi de voi m-am simtit absolut minunat, in siguranta, iubita si valoroasa, pretuita! A fost o experienta inedita si sper sa am ocazia si alta data de a experimenta alaturi de voi noi trairi, sentimente si stari! Va multumesc si va iubesc!” Laura C.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *