Iti trimit astazi un interviu in care am vorbit despre “n-am timp si n-am bani”, aratand ca putem continua la fel de bine cu “n-am cunostinte, n-am putere, n-am contacte” si multe asemenea, dar ca in final nu conteza altceva, in afara de raspunsul la intrebarile “Am dorinta? Am bucurie?”

Ii multumesc Ancai Lavinia pentru felul in care a gandit seria interviurilor “Indrazneste sa fii TU” si imi permit sa il scriu pe “TU” in acest fel, in ideea in care “tu” poti fi in fiecare clipa, dar numai “TU” esti cel Adevarat (desigur, ma refer la faptul ca varianta “tu” este in realitate, proiectia celorlalti in propria-ti viata, daca nu alegi sa te conectezi constient la “TU”).

Anca Lavinia si Bogdan Godja sunt fondatorii Asociatiei Inner Creation si organizatorii Festivalului “Impreuna pentru o Viata Constienta” din 21-22 Aprilie 2018. Daca te afli in Bucuresti la acea data nu ezita sa ii vizitezi – este un eveniment ce cuprinde Conferinte cu teme de dezvoltare personala si spirituala, Expo cu vanzare de produse hand made si artizanale.

Acest interviu a fost pentru mine si prilejul de a-mi raspunde cu subiect si predicat la ceea ce doresc cu adevarat in continuare. Desi pentru cei din jur a parut cateodata ca fac lucrurile in mod contra intuitiv, cel mai important a fost intotdeauna sa-mi urmez Inima, ceea ce incurajez pe fiecare sa faca 🙂

Intrucat urmeaza o perioada in care aleg sa pregatesc oamenii pentru a lucra in mod profesionist cu Tehnicile de Eliberare Emotionala, fac o pauza in acordarea sesiunilor individuale. Daca te numeri printre cei cu care am lucrat deja, nu-ti face griji, vom continua explorarea emotiilor tale, in masura in care simti ca mai ai nevoie de sustinere (iar daca mi-ai scris in trecut si nu am reusit sa-ti raspund, semnaleaza-mi acest lucru).

Desi cei care aleg sa urmeze Cursul acreditat international EFT Nivel 1&2 nu o fac numai pentru a lucra cu clientii, ci si pentru a intelege profund mecanismele pe care le aplicam in lucrul individual cu corpul emotional – inteleg ca exista interes si in cursuri tematice si pregatiri mai putin specializate. In acest sens, voi folosi perioada urmatoare pentru lansarea unor programe online care sa sustina pe fiecare in ceea ce urmareste sa rezolve.

Intre timp, incep seria recomandarilor pe care vreau sa le fac pentru practicienii ce m-au ales ca trainer in pregatirea lor, cu Margareta Mihailescu – Practician acreditat EFT Nivel1&2 pe care o sustin cu multa caldura. Dupa ce ne raspundem la intrebarile “Am dorinta? Am bucurie?”, diferenta care face rezultatul – intotdeauna imediat dupa ce ne ingrijim sa lucram pentru propriile emotii – este actiunea.

Margareta Mihailescu a facut actiunea si este deja in serviciul clientilor ei – o poti gasi prin intermediul site-ului http://margaretamihailescu.coach/ si cu primul sau eveniment de Autoechilibrare emotionala

Imediat dupa cursul de certificare Margareta mi-a scris: “Iti multumesc inca o data pentru ca acum simt ca lucrez cu EFT la cu totul alt nivel. Am lucrat toata saptamana trecuta pentru mine, am cazut pe niste situatii foarte interesante si desigur, mai am intrebari.

Iti multumesc mult pentru materiale. Am intrat pe platforma online si am inceput sa citesc. Aveam nevoie sa-mi structurez ideile si sa le am clare in minte. Imediat dupa curs totul parea foarte clar, dar dupa doua saptamani am inceput sa am intrebari la care am si gasit raspunsuri, citind capitolele din materiale”.

Daca vrei sa beneficiezi de acelasi suport pe care il ofer cu drag celor cu care lucrez in mod direct, nu ezita sa te alaturi cursurilor acreditate, astfel:

  • Constanta, 23-25 Februarie 2018
  • Timisoara, 09-11 Martie 2018
  • Iasi, 30 Martie – 01 Aprilie 2018
  • Bucuresti, 13-15 Aprilie 2018
  • Sibiu, 27-29 Aprilie 2018
  • Cluj, 11-13 Mai 2018
  • Craiova, 18-20 Mai 2018

Pana atunci, nu uita: Indrazneste sa fii TU! 🙂

Da mai departe si scrie-mi mai jos, despre temele de interes pentru care doresti sa primesti raspunsuri si rezolvare.

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *