Asa cum vin la timp resursele de care avem nevoie, tot asa cel mai recent material video postat de Jerry Sargeant, a “auzit” parca cererile multor cititori care mi-au scris in ultima perioada.

Unul dintre aceste mesaje transmitea ieri, cu simtul umorului: “Ce trebuie sa mai “dilesc” (adaptare romaneasca de la DELETE (inseamna “a sterge” in limba engleza), acum cand sunt sub zero, cu multe minusuri?”

Iata ca avem acum inca un instrument puternic – vezi mai jos inregistrarea tradusa (pentru cei care prefera exercitiile meditative cu ochii inchisi, voi posta in zilele urmatoare si varianta audio cu vocea mea – verifica link-ul in cadrul aceluiasi video incarcat pe YouTube):

Indepartarea credintelor limitative

Nu am timp acum sa punctez suficient de mult, importanta elementelor introduse in acest exercitiu. Iti spun doar ca este extrem de puternic!

In aceste vremuri, aproape ca nu mai este posibil sa nu-ti asumi responsabilitatea pentru felul in care te pozitionezi, asa ca o fac si eu cu fiecare prilej cu care impartasesc cate ceva din lucrurile cu care rezonez.

Unul dintre mesajele “realiste” care au inceput sa apara ca urmare a recomandarilor mele, suna asa: “False argumente pentru a sustine in final niste idei simple, bune, care puteau fi expuse si altfel. Se adreseaza unor persoane cu nivel de cultura foarte redus si care traumatizati, incearca sa se elibereze cumva de aceste traume, apeland la asa zisi experti”.

Dincolo de dezacordurile gramaticale pe care le sesizez adesea in reactiile celor care ataca nivelul de cultura al altora, vreau doar sa spun ca EXACT acest tip de reactie e de dorit a fi evitat. Cel care incearca sa “repare” cu orice pret pe oricine, sa evite confuzia bagand capul mai adanc in nisip, cel care ridica piatra numai pentru ca nu este de acord cu UNA dintre caile pe care putem inainta.

Cel care doreste sa arate Adevarul si nu admite ca de fapt NIMENI nu il detine, ma pune deja pe ganduri.. dar tot atunci imi amintesc ca nu este nevoie sa urmez pe cineva orbeste, ca sa-mi dau seama daca anumite instrumente cu care lucreaza mi se potrivesc sau nu.

Atat timp cat ceea ce propun se bazeaza pe mersul in Inima, pe Iubire si Acceptare, pe ridicarea vibratiei si extinderea constiintei, nu o sa ma impiedic de evaluari subiective. Iar cei care cred ca lucrurile se rezuma la “bine si rau”, la “fiintele intunecate” si “fiintele de lumina” se pare ca sunt departe de Adevar (e drept ca nimeni nu-l cunoaste, de aceea si facem evaluari personale).

Intelegerea mea este ca se da o adevarata batalie intre ceea ce numim Bine si Rau si ca nici macar atunci cand invocam Fiintele de Lumina, nu stim cu cine ne conectam cu-adevarat, chit ca la prima vedere ii consideram Ingeri, Arhangheli sau ceva similar.

De aceea, daca vrei sa-ti spun “reteta” mea personala, pe langa faptul ca in fiecare intentie stabilesc ca lucrurile sa se petreaca “pentru Binele meu cel mai Inalt si al celor implicati”, tot asa atunci cand urmez o anumita invatatura si aplic instrumentele celui pe care il aleg ca facilitator intr-o anumita secventa a Calatoriei personale, stabilesc prin intentie ca fiecare conectare sa aiba loc “doar cu forme de energie aflate 100% in Lumina iubitoare a lui Dumnezeu”. Sper sa folosesti acest algoritm, daca rezonezi cu el.

In rest, toata frica legata de cine-cat-de-reptilian este, care-cum poarta aceasta lupta de forte intre Bine si Rau, probabil ca multe altele ni se vor mai revela pe acest lung drum catre ACASA.

Deocamdata tin sa ii domolesc pe cei nelinistiti si sa le spun ca FIECARE dintre noi avem cel putin o componenta reptiliana, ce se gaseste chiar in partea de creier ce poarta numele cu pricina. Este inutil sa mai mentionez cat de importanta e aceasta parte a corpului nostru, responsabila cu instinctele primare, de conservare, reproducere, precum si cu emotiile negative, precum furia, dorinta de razbunare si frica.

Foloseste-ti discernamantul si ramai in claritatea mintii la fiecare pas, dar nu-ti refuza instrumente de crestere doar pentru ca-ti observi frica si rezistente. Du-te in Inima si alege de acolo, tot ce ti se cuvine!

Cu drag, pe curand!
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *