”In intreaga lume, femeile au incercat in fiecare mod posibil, sa fie asemenea barbatilor pentru a nu suferi. Ele poarta haine de care poarta barbatii, fumeaza tigari precum barbatii si fac tot ceea ce pot, la fel – folosesc acelasi limbaj, devin arogante, agresive si in cele din urma, depresive si posesive. Observa femeile din miscarea de eliberare: ele au pierdut ceva – ceva bland, feminin, receptiv, pasiv.. nu mai este acolo. Iar planeta are nevoie de toate astea acum, pentru a evolua”.

Aceste cuvinte au fost spuse de Osho, discipolilor sai. Atunci cand cea mai draga dintre  asistentele personale s-a sinucis dupa despartirea de barbatul sau, el a inteles ca nu mai sunt de ajuns cuvintele. Astfel, a pus bazele unui program puternic – “Femeia care Vede in Intuneric”, pentru vindecare emotionala si eliberarea femeilor din propriile limitari si suferinte.

De 27 de ani acest program este predat doar de doua persoane – discipoli de incredere ai lui Osho, carora acesta le-a transmis stafeta proiectului. Deva Prabhavati Dwabba este una dintre ele si personal, mi-a incalzit inima cand am urmarit realizarile obtinute in cadrul scolii Ramana’s Garden – cel mai activ orfelinat din Rishikesh, India – un loc in care imposibilul devine posibil, iar unii dintre cei mai saraci si vitregiti copii ai lumii, devin medici, avocati, profesori si oameni care ajuta la randul lor, pe ceilalti.

Nu pot sa te incurajez suficient de mult, pentru a participa la retragerea spirituala de vindecare emotionala, sustinut de Deva la sfarsitul lunii Mai – sper doar sa te simti la fel de inspirata si sa-ti urmezi inima. Doar acum am aflat de acest eveniment, dar inteleg ca mai sunt cateva locuri – contacteaza direct organizatorii – pe Roxana Gabor-Iliescu o stii deja din emisiunile de pe Canal 33 – si vezi ce inseamna sa fii Femeia care Vede in Intuneric:

  • Retragerea spirituala privata de 5 zile se desfasoara in Romania, la Amara, in perioada 24-28 Mai 2018
  • Grup maxim – 25 persoane
  • Activitati si predare in limba engleza
  • Investitie 850 Euro
  • Sesiune privata cu Deva Prabhavati Dwabba
  • Cazare, masa, activitati complet incluse: meditatii, constelatii familiale, trance dance, vizualizare, meditatii active, vindecare prin ritualuri si lucrul cu Umbrele, exercitii de respiratie, vindecare prin atingere, astrologie, echilibrarea arhetipurilor feminin-masculin – fac parte dintr-un retreat experiential 100% in care vei cunoaste o transformare si vindecare profunda.

Gasesti toate detaliile aici: https://viasine.kartra.com/page/wsdromania2018

Facebook: https://www.facebook.com/events/426426424462882/

Inscriere direct prin email: calatoria@calatoriaspretine.ro

 

Obisnuiam sa spun ca “Umbra este Persoana care NU vrei sa fii”, dar ceea ce are mai mult sens chiar decat acest lucru e desprins din filmarea Devei, cu care am rezonat profund: https://www.youtube.com/watch?v=LudoSs8ea4I&feature=youtu.be Umbrele sunt direct proportionale cu profunzimea ranilor, ele sunt datorate traumelor emotionale si nu sunt numai aspecte “negative” pe care le avem, ci si orice blocare a potentialului nostru creator.

Iar pentru ca STIU ce important este sa lucram cu propriile Umbre, te sustin si eu cu un program special online, pe care sa il urmezi ca o continuare a acestui retreat – doar anunta organizatorii ca il doresti si ei imi vor transmite lista celor care au avut incredere in recomandarea mea si participa la retreat.

Da mai departe celor care stii ca au nevoie de vindecare profunda si eliberarea din propriile limitari si suferinte.

Mult succes, pe curand!

 

Cu drag,

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *