Pentru ca fac cele mai frumoase cadouri, atunci cand ofer materiale de la Editura Proxima Mundi, iti semnalez rapid o noua carte in curs de aparitie, in aceasta promotie aferenta perioadei de pre-lansare, cand e valabila reducerea de 20%.

Nu ma refer numai la titlul incitant – desi “Femeia Interzisa Vorbeste – Conversatii cu Maria Magdalena” este o succinta descriere in sine – ci si la cuprinsul cartii:

In ea se discuta natura si interactiunea energiilor masculina si feminina, toate acestea fiind privite de la nivel de suflet.

Sunt informatii nu numai interesante, ci si necesare, care ofera explicatii despre despre cum functionam atat ca barbati cat si ca femei, avand in interior ambele energii (feminina si masculina), precum si dinamica dintre noi (atat la nivel de ego, cat si la nivel de inima).

Da-ti voie sa parcurgi enumerarea capitolelor, astfel incat sa simti cu inima daca e momentul sa ti-o cumperi. Eu nu ratez vreo carte de la aceasta editura si cel mai simplu pentru mine – atunci cand cineva imi cere parerea despre un subiect tratat in ele – este sa-l indrum direct la sursa, in loc sa imi dau cu parerea 🙂

 

Cu mult drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *