Fara chin

energia-chakrelorImagineaza-ti ca ai echipamentul performant cu care poti sa repari o conducta defecta ascunsa in perete, dar nici o idee despre locul in care sa dai de ea. Imagineaza-ti acum, ca cineva iti pune la dispozitie schita retelei din care face parte conducta respectiva. Nu crezi ca-ti va fi mult mai usor s-o rezolvi? Fara chin, fara spart pereti, fara incercari inutile, fara greutate.

Saptamana aceasta am fost intrebata de un client, de ce m-am indreptat si catre alte metode de lucru in ceea ce priveste procesul de eliberare emotionala. Nici nu mi-am imaginat ca asa ar parea de la distanta, dar intrebarea m-a ajutat sa privesc din perspectiva celui care-mi urmareste activitatea, astfel incat sa-mi dau seama ca intr-adevar, extinderea mea poate fi interpretata ca si cum Tehnicile de Eliberare Emotionalanu mai sunt de ajuns”.

Adevarul este ca tocmai pentru ca le iubesc atat de mult si am vazut de-a lungul timpului cat de puternice sunt, tocmai pentru asta simt ca “merita” sa se impleteasca cu multe alte forme de rezolvare – pentru ca ele raman pentru mine, echipamentul performant, punctual, cel mai eficient – care impreuna cu alte tehnici, potenteaza rezultatul.

Sistemul chakrelor pe de alta parte, reprezinta “schita retelei” care ne ajuta sa obtinem rezolvarea rapida in orice situatie. Desi reprezinta un concept filozofic conform medicinei indiene traditionale, referinte cu privire la chakre se pot gasi printre indienii Hopi, incasi si maiasi, precum si la multe alte culturi aborigene din intreaga lume.

Am postat in acest sens, o descriere detaliata oferind un extras din “Saman, Vindecator, Intelept – Cum sa te vindeci si cum sa ii vindeci pe ceilalti, folosind medicina energetica a amerindienilor” – de Alberto Villoldo, pe care l-am descoperit imediat dupa ce mi-a fost pusa intrebarea de mai sus.

Important este sa retinem ca sunt doua mari orientari teologice ce au coexistat vreme de milenii – si nu intotdeauna in pace.

Cei mai avansati maestri transcend limitarile propriilor credinte si isi dau seama ca ambele orientari fac parte dintr-un Intreg mai mare.

Chakrele reprezinta calitatile elementare ale omului. In loc sa isi suprime dorintele instinctuale si pasiunea, samanii le transforma in instrumente bine acordate. Frica este compasiunea sub forma de samanta. Vindeca-ti frica – si compasiunea iese la iveala.

Eul instinctual nu trebuie sa devina dusman. Furia, lacomia si dorinta carnala sunt toate resurse ascunse care pot fi transformate in iubire, limpezime a gandirii, intelepciune si curaj. Tot ceea ce se afla in natura este sfant si fiecare chakra detine semintele Iluminarii noastre si a ceea ce vom deveni.

Indiferent unde s-a nascut, fiecare om are un schelet cu exact acelasi numar de oase. In mod similar, cu totii avem o anatomie luminoasa, care include chakrele si meridianele cunoscute in acupunctura.

Chakrele sunt conducta directa catre reteaua neuronala umana. Ele metabolizeaza energiile vietii din natura. Absorbim hrana compusa din animale, plante si apa prin tractul digestiv, oxigenul prin plamani, lumina soarelui prin piele si energia vietii prin chakre.

Asemenea organelor din corp, fiecare chakra are o functie unica. Prima si cea de-a doua digera energiile emotionale, pentru a extrage nutrientii. Pot metaboliza energiile din traumele fizice si emotionale, transformandu-le in surse ale puterii si ale Luminii. Asa cum sistemul digestiv extrage nutrientii din mancare si intoarce resturile nedigerate in pamant, chakrele inferioare ii returneaza pamantului energiile grosiere, care nu pot fi metabolizate si transformate in combustibil.

Atunci cand prima chakra este deconectata de la pamant, centrii inferiori sunt incapabili sa elimine reziduurile emotionale. Nu exista un canal de scurgere. Aceste reziduuri devin toxice si adera la peretii chakrei, incetinindu-i rotirea.

Atunci cand se formeaza depozite reziduale in cea de-a doua chakra (acolo unde se afla reactia la stres), percepem lumea ca fiind ostila si agresiva.

Acesta este motivul pentru care lucrul pe primele doua chakre este atat de important si am fost de acord sa reluam sesiunea pentru chakra intai si in ziua de Luni, 19 Septembrie – ora 18.30 – 21.30, astfel incat cei care ne-au solicitat acest lucru si altii care doresc, sa se alature grupului deja format saptamana trecuta.

Miercuri 21 Septembrie, continuam 7 Nivele de Manifestare, cu lucrul pe chakra a doua. Intregul curs s-a format natural, pornind de la “7 Nivele ale Bunastarii” – unde Margaret Lynch combina intr-o maniera originala si extrem de eficienta, Tehnicile de Eliberare Emotionala, cu abordarea chakrelor din perspectiva legamintelor (juramintelor) pe care le facem in mod subconstient in perioada copilariei, la nivelul chakrelor.

Timp de 7 saptamani poti alege sa lucrezi cu intregul sistem, sau punctual, cu chakrele pe care esti interesat sa le energizezi, insa chakrele 1,2 si 3 au o importanta deosebita pentru functionarea intregului sistem.

Fiecare sesiune presupune o investitie de 80 Lei care asigura 3 ore de lucru tematic la sala de curs si accesul pe termen nelimitat la materialul aferent, incarcat pe platforma online Infobliss.ro, unde se vor gasi in intregime materialele de lucru – fisiere explicative, exercitii script si audio, meditatii etc.

Exercitiile practicate la sala sunt pentru corpul fizic, mental si emotional, respectiv exercitii energetice, EFT si meditative, formand un sistem complet prin care vizam curatarea completa, vindecarea perfecta si echilibrarea chakrelor.

Va asteptam cu drag!

Formular-de-inscriere

Pe curand,
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *