Exersarea constienta a conectarii cu Mama Pamant

Mama Pamant3Sunt cu nemiluita colturi de vis, aproape oriunde ne uitam, cu nimic mai prejos acelora din cartile postale ilustrate. O bogatie inestimabila de culori, sunete si miresme.

Readu-ti te rog, pentru cateva clipe in memorie, cadre cu ape curgand alene, cascade, lanuri verzi de secara sau coapte de cereale, pasari rotindu-se in tariile cerului, turme de animale pascand si toate celelalte necuvantatoare pe care ti-a fost dat sa le cunosti pe fata pamantului, fie si doar la televizor.

Adu in nari parfumul pomisorilor de liliac si aminteste-te vazandu-i inflorind care incotro. Contempla imagini depuse in sertarele memoriei din filmul Vietii tale de pana acum: straluminat de ploaie, bonomia unui loc ingropat in verdeata uitarii generale, sau poate un sir de case din piatra cubica lucind sub felinare galbene.. Acoperisuri aramii si hornuri din care aburul albicios se intinde desenand forme gargantuelice, stranii, imprevizibile. Ca Viata.. Ca Trecerea..

Suna desuet? Pentru cine? Pentru care parte din tine si daca da, din ce motiv?

Tot ce avem de retinut si contemplat in aceste timpuri este ca Ascensiunea nu se petrece decat odata cu Mama noastra – Mama Pamant. Nimic deci, nu se poate aspecta complet separat de aceasta legatura. Desfacut sau neinfluentat de planurile Ei de Constiinta. Si sa nu uitam ca Geea – dupa cum stim din presa esoterica scrisa sau transmisa – uimeste si bucura totodata, Fiintele de Lumina din Dimensiunile Inalte, prin surprinderea cu care a inceput sa se.. “miste’’. Neasteptat si pentru ele, dupa cum lasa sa se intelega unele comunicari.

Clint Ober spune in “Impamantarea” ca “daca nu ne conectam in fiecare zi in mod potrivit cu Mama Pamant cel putin o jumatate de ora, atunci suntem in mare incurcatura.” Suntem fiinte spirituale care au o experienta in corp si ca atare, pentru a fi complet aliniati la realitatea fizica, avem nevoie de o impamantare solida.

In Calatoria personala prin care accesam nivele tot mai inalte de constiinta, crestem spiritual dar in egala masura avem nevoie ca celulele corpului nostru sa “tina pasul” cu Ascensiunea, printr-o absorbtie si asimilare perfecta a energiei Inalte. Cand nu suntem impamantati, printre simptomele care apar imediat sunt durerile de cap, tensiunile musculare, senzatia de greata, ameteala, palpitatiile si tot felul de manifestari similare.

Insa poate mai suparatoare decat efectele fizice sunt cele mentale si emotionale – starile de confuzie, schimbarile de dispozitie, lipsa concentrarii, pierderea memoriei, sensibilitatea la zgomot sau lumina, oboseala, greutatea de a finaliza lucrurile incepute.. Poate mai potrivit este sa spunem ca lipsa impamantarii ne duce tot mai departe de atingerea Gratiei si Usurintei in viata noastra.

Din tot ce vedem si experimentam in viata de zi cu zi, ne putem da seama cat suntem de deconectati de Mama Pamant, astfel ca am decis sa abordam aceasta tema de o importanta coplesitoare – Mama Pamant. Trecut, Prezent si Transcendenta.

Vino pentru a invata sa ne impamantam si sa re-cream o legatura trainica cu Cea care ne-a oferit haina umana, intr-un curs special dedicat Gaiei. Instrumentele alese sunt cele pentru:

  • Impamantare prin exercitii fizice si terapii pentru corp
  • Impamantare prin miscare specifica si dans
  • Impamantare prin sunete si invocatii sacre
  • Impamantare prin respiratie constienta
  • Impamantare prin rugaciune si contemplatie
  • Impamantare prin relaxare si meditatie ghidata
  • Impamantare prin analiza, intelegere si cuprindere.

Consacrarile, invocarile si armonizarile de la inceput, aseaza un cadru propice, protejat si asistat asa cum se cade intr-o astfel de Lucrare. Ce urmeaza este sa ne aducem corpul fizic si o parte din cele subtile aferente acestor planuri dense, intr-o serie de impamantari. Este un mod de exprimare care sugereaza ceea ce se intentioneaza de noi si anume, intrarea in conexiuni cat mai profunde cu Mama Pamant.

Intalnirea mai contine de asemenea, exercitii aplicative, mesaje codificate sau decodificate, precum si referintele din titlu despre Trecut, Prezent si Transcendenta. Contine constientizari,  intelegeri si impartasiri interactive. Gingasie si intrepatrundere. Actiune si reactiune. Contine.. exemplu! Exemple de Vietuire la unison cu .. Viata.

Nu vom uita sa vorbim si despre Forta Vietii denumita dupa cum se stie, Kundalini- intruchiparea lui Shakti – Energia Cosmica Primordiala care personifica Divinul Feminin, latura creatoare a Manifestarii.

Suntem de acord sa nu ne intalnim, dar in cazul acesta fa-ti timp si spatiu sa stai un sfert de ceas intre doua stive de lemne ordonate curat – mirosind a padure inca – din care curge rasina ca niste lacrimi de chihlimbar. Apoi insira-ti boabele tale de Recunostinta catre Mama Pamant ca pe niste perle in decolteul Vietii.. Sau poate totusi, decizi c-o poti face mai usor alaturi de noi. Este alegerea ta. Constienta de Ceea ce Este. De ceea ce vine.. De ceea ce simti ca este nevoie Aici si Acum.

Ii asteptam pe toti cei care cauta sa se deschida la modul intentionat de raportare corecta, potrivita acestor timpuri. Te asteptam la ceea ce se numeste simbolic Impamantare (citeste totusi : Aliniere si Centrare cu Corpul si Intentiile Mamei Pamant) – la impamantarea  in felul in care ne vom stradui sa o facem accesibila – asa cum noi obisnuim, luand la rand planurile fizic, mental, emotional si spiritual.

Din punctul nostru de apreciere, este o necesitate. Vezi detaliile AICI.

Vreau sa exersez

Nu te lasa indus in eroare de pretul modest in raport cu importanta temei si puterea tehniciloreste stabilit de chiar Mama Pamant si nu glumim cu astfel de aprecieri! Fara indoiala ca aceasta Fiinta Mareata se asteapta sa ne strangem in numar cat mai mare, indiferent de locatie/ facilitatori/ prilej, numai sa fim gata odata, a ne Conecta Constient cu Ea!

Cu drag, pe curand!
Liliana Stanciu si Mihaela Lazarec

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *