Exercitiu in 2 pasi

Exercitiu in 2 pasiPropun sa incepem saptamana cu un exercitiu care ne ne duca mai aproape de visele noastre, iar ca sa stim unde ar putea fi „mai aproape” e necesar sa avem idee despre orizontul acestor vise.

Se pare ca atunci cand am venit pe lume, nu aveam nici o opreliste in a visa grandios si ca potentialul a fost practic (se zice ca este inca), maret. Cum stim deja, realitatea noastra s-a format sub influenta limitarilor celor din jur, asa se face ca cei mai multi dintre noi nici macar nu avem idee ca se poate visa maret, darmite sa mai si indraznim a o face.

S-ar putea sa fii surprins ca nici nu te-ai gandit pana acum la anumite aspecte din cele descrise mai jos, dar te asigur ca este cel mai potrivit moment sa o faci, indiferent unde te afli in propria-ti Calatorie – niciodata nu este prea devreme, niciodata nu e prea tarziu.

Ia-ti odata cu pauza de pranz, de cafea sau de relaxare, inca un sfert de ora in care sa pui pe hartie, 13 aspecte pe care sa le ai in vedere. In cateva ore ma mut la apartamentul cu numarul 13, asa ca nu ma pot abtine sa nu te duc in vibratia acestui numar cu adevarat norocos 🙂

Pasul 1 – Enumera categoriile urmatoare si trece in dreptul fiecareia visul pe care il ai deja, iar in dreptul celor la care nu te-ai gandit, alege cate un vis la care te poti gandi acum:

 1. Relatii/ copii/ familie
 2. Bani/ finante
 3. Activitate profesionala/ cariera
 4. Timp liber/ distractie/ recreere/ joc/relaxare
 5. Sanatate/ trup/ vitalitate
 6. Stimulare intelectuala/ invatare/ predare
 7. Crestere personala
 8. Realizare spirituala
 9. Implicare sociala
 10. Exprimare creativa/ artistica
 11. Casa/ natura/ mediu
 12. Serviciu comunitate
 13. Viziune inalta

Cel mai probabil, unele vise vin mai usor de completat in timp ce la alte categorii nu te-ai gandit inca – acum e momentul sa o faci. Iar ca sa intelegi de ce ele nu sunt INCA implinite, treci acum la:

Pasul 2 – completeaza pe scurt in dreptul fiecarei categorii, obstacolele pe care ar trebui sa le depasesti, pentru ca visul tau sa devina realitate

Deocamdata.. atat! J Stiu ca daca te incurajez acum sa faci mai mult, e posibil sa-ti fac un deserviciu – ai multe altele de care sa te ocupi. Dar hai sa facem acesti pasi impreuna.

Toate planurile pleaca de la visele tale si realitea o manifesti pe baza directiei stabilite si a planurilor pe care ti le faci – bineinteles, aliniat fiind cu vibratia acestora. Care sunt visele tale? Cand ai hotarat ca vei indrazni sa visezi doar daca ai „mai multi bani”, „mai mult timp”, sau cand esti „mai sanatos” si „eliberat de griji”? Care sunt visele tale? As copia aceasta intrebare si ti-a pune-o pana la sfarsitul textului, daca n-as sti ca e posibil sa te sperie.

Totusi.. care sunt visele tale? Raspunde-ti singur la intrebare si nu ocoli nici unul din aspectele sugerate mai sus. Apoi citeste urmatorul mesaj, din care sa-ti iei inca un pas, un instrument care sa te duca mai aproape de realizarea lor.

Paseste in Propria Putere este de asemenea, despre lucrul impreuna, despre exercitii de constientizare, intrebari de putere, pasi esentiali de lucru. Te astept Joi, 18 Mai ora 18.30 pentru 3 ore de conectare la Puterea Interioara:

Formular de InscriereCu drag, pe curand!
Liliana Stanciu

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

PS – Nu uita sa faci cei 2 pasi simpli – ei te duc tot mai aproape de tine si de ce este cu-adevarat important pentru tine. Da mai departe, sa le semnalezi acest lucru si altora.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *