Emotiile de la A la Z

“Inima mea se teme sa sufere” ii spune tanarul alchimistului intr-o noapte, in timp ce priveau cerul fara luna. “Spune-i ca teama de suferinta este mai rea decat suferinta insasi – si ca nici o inima nu a suferit vreodata, atunci cand si-a urmat visele” – Alchimistul, Paulo Coelho

Am ales sa incep postarea de astazi cu acest citat pentru ca de multe ori mi s-a spus in viata, ca fac lucrurile asa cum.. “nu se fac”. Cunostintele au spus ca sunt ciudata, prietenii m-au considerat curajoasa, familia m-a acceptat cu ingaduinta.

Marturisesc ca au fost situatii in care si eu m-am intrebat daca nu cumva sunt “dusa cu pluta”, in special atunci cand am actionat aparent impotriva logicii – cel putin daca e sa ne luam dupa rezultatele financiare din acele momente. Pe masura ce timpul a trecut insa, mi-am dat seama ca singura “logica” ce conteaza este a inimii, desi cel mai probabil ar trebui sa ne referim la ea ca la Bucuria Inimii.

Daca faci parte dintre cei cu care ma voi intalni in acest weekend pentru a lucra Puterea ascunsa a emotiilor tale, astept cu drag sa ne (re)conectam curand, iar daca nu, iti poti trece numele pe lista evenimentelor viitoare.

Iar daca Inima ta canta la gandul ca poate invata Dansul Emotiilor, verifica pagina de cursuri pentru Certificarea EFT Nivel 1 si 2 cu acreditare internationala, Conferinte gratuite sau Sesiuni individuale: http://eliberareemotionala.ro/calendar-evenimente

Duminica m-am intors dintr-un training intensiv cu Jerry Sargeant, care a pregatit primii 40 de facilitatori StarMagic in Romania. Multi altii vor urma, nu am nici un dubiu si poate esti tentat sa spui ca StarMagic (Magia Stelelor) este de asemenea, o abordare ce sfideaza logica. Dar daca revenim la ce am numit mai sus Bucuria Inimii, da-ti voie sa simti aceste cuvinte:

“Emotiile fac parte din fiinta umana. Ele pot fi controlate, dar de ce ai avea nevoie sa o faci? Reprimarea emotiilor ne provoaca durere si suferinta, iar in final, boala. A te agata de fluxul natural al energiei inseamna a avea o atitudine de control, a fi rigid, iar acest fapt se va manifesta in corpul tau, poate prin inasprirea sufletului si impietrirea inimii. La urma urmei, emotiile sunt energie in miscare. Este esential sa invatam sa lasam orice energie sa curga natural.

Daca asta inseamna siroaie de lacrimi, lasa-le sa curga. Daca inseamna sa te descarci un pic tipand, atunci tipa din continutul inimii tale. Daca te simti suparat, fii suparat. Simte plenar fiecare emotie. Apoi intreaba-te “De ce ma simt asa?”. Fii curios cu privire la emotiile tale. Simte-le din plin, patrunde in ele si cerceteaza – Steaua Magica, Jerry Sargeant

Cand te invit alaturi de mine, la cursuri, evenimente, sesiuni de lucru sau cursuri online nu iti spun ca vei afla lucruri nemaiauzite, ci ca iti vei reaminti cu siguranta, ce ai nevoie sa trezeasca in tine Magia Stelelor. Cand inveti sa iti asculti corect mesajele corpului emotional, “logica” face loc Bucuriei.

Simte-ti emotiile din plin, patrunde in ele si cerceteaza!

Calendar EvenimenteCu drag, pe curand!
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *