“Dialogurile intre minte si inima” de Sambata, au avut o tema pe care am ales-o dintr-o nevoie personala. Busola sufletului reprezinta o abordare pe care o consider imperios necesara in aceasta perioada si te invit sa urmaresti emisiunea, pentru a-mi spune daca esti de aceeasi parere (apasa pe imaginea de mai jos, pentru link-ul catre youtube):

De asemenea, daca ai citit ultimele doua mesaje despre faptul ca “nu se vorbeste” despre bogatie si spiritualitate in acelasi context, in seara aceasta la ora 20.00, ne intalnim in cadrul webinarului gratuit: Cum sa traiesti in Chemarea Sufletului. Apasa pe imaginea de mai jos, pentru a te inscrie (chiar daca nu poti participa online, vei urmari inregistrarea).

Pregateste sa ai langa tine un pahar cu apa, pentru a fi hidratat si ia-ti o foaie de hartie cu ceva de notat – vom face impreuna un exercitiu de constientizare, care iti va permite sa vezi unde te afli cu visele tale, dar vei primi si instrumente pentru a le realiza.

Fa acelasi lucru si atunci cand vei urmari inregistrarea webinarului gratuit, chiar daca nu poti participa in direct. In cazul in care doar asculti si privesti pe cineva – oricat ai rezona cu persoana respectiva si cu subiectele abordate – nu iti poti afla raspunsurile interioare, doar ascultand si privind in exterior.

In timpul intalnirii iti voi relata cateva repere din calatoria mea, piedici si credinte limitative, dar si constientizari si instrumente de lucru.

Este pentru tine daca:

  • Vrei sa intelegi in ce masura propriile credinte te-au sustinut sau impiedicat pana acum
  • Vrei sa privesti eventualele obstacole, ca rampa de lansare pentru noi proiecte
  • Simti ca poti face “mai mult” cu ceea ce ai (desi “mai mult” nu e sintagma pe care o prefer, dar tocmai de aceea o scriu deocamdata asa)
  • Vrei sa simti bucurie si recunostinta in tot ce traiesti
  • Vrei ca “fac ceea ce imi place” si “imi place ceea ce fac” sa insemne acelasi lucru
  • Vrei sa nu-ti mai “cauti misiunea”, ci doar sa ii dai Voce

Iti multumesc ca dai mai departe!

Cu drag, pe curand!

Liliana

infobliss.ro

eliberareemotionala.ro

facebook.com/liliana.stanciu

facebook.com/EliberareEmotionala

youtube.com/user/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *