Elemente in Echilibru – In Ochiul Gratiei Interioare

Retragere spirituala

“Lumea e plina de oameni care nu merita
sa le spui absolut nimic, dar cu acestia petreci
cea mai mare parte din timp si nu mai vezi
ca lumea are si oameni pe care ar trebui
sa-i asculti fara nici o trufie, in cea mai folositoare tacere.
Marturisind aceasta, am o usoara stare de ameteala:
oare eu unde sunt si ce fac cu linistea mea
rastignita degeaba intre tacere si ascultare vorbesc,
cand stiu bine – sufletul meu adora altfel ideea
de sacrificiu, de fapt ascultarea – sufletul meu
o adora cu mila ca pe o tragica si nelinistitoare
echilibrista, pasind cu ochii inchisi pe firul
nici macar bine intins care duce in cer”.
“Echilibrism” – Autor necunoscut

Am inceput cu un motto pe care il avem la Inima.

In aceasta Viata, intelesurile desprinse din aceasta veche poezie in vers alb, ne-au ajutat sa ne construim una din axele de valori pe care ne sprijinim inca. Credem cu tarie ca intr-adevar exista oameni pe care e necesar sa-i asculti fara nici o trufie in cea mai folositoare tacere si apoi sa te observi tu pe unde esti si ce faci cu.. linistea ta!

Asta am facut, facem si noi fara incetare.. Si nu ne aflam decat in postura din care iti impartasim acest lucru. Noi le numim: Instrumente care functioneaza. Ne-am asumat acest inceput cu un scop simplu si clar: Constienta Actului de Existenta. Speram ca si pentru tine.

Invitandu-te sa petreci cu noi 7 zile (asezate intr-un mod cat mai convenabil pentru tine, din cate observi), speram ca o sa astepti altfel vara, care si ea.. asteapta nerabdatoare in dosul filelor de calendar, sa irumpa solar in chiar miezul nostru interior de Lumina.

Nu suntem nicidecum in iluzia ca vom spune lucruri nespuse, vom face nefacute sau vom simti.. nesimtiteJ. Tot ce ne dorim este o amprenta personala, necesara si suficienta ca sa te simti ghidat, fericit, introspect si in Pace – ceea ce ne-ar confirma ca ne-am atins tinta propusa.

Dar desigur, cum bine se stie, nimeni nu poate face cu adevarat ceva pentru altcineva, daca acesta nu-si permite experienta.

Aceasta retragere accentueaza nevoia TA din ce in ce mai naturala pentru echilibru.

 • Echilibrul TAU interior si exterior.
 • Echilibrul cu pulsiunile tale. Negative si chiar pozitive.
 • Echilibrul cu cei din sfera TA sociala. Cu parintii si fratii TAI.
 • Echilibrul cu copiii TAI, cu rudele si cercul de cunostinte apropiat.
 • Echilibrul TAU la locul de munca, acolo unde iti aduci contributia in folosul comunitatii din care faci parte.
 • Echilibrul TAU cu Viata.
 • Echilibrul TAU cu Trecerea spre o noua experienta, pe care unii dintre noi, inca o mai numesc .. moarte!

Si nu in ultima instanta, ci am putea spune fara modesta retinere, in primul rand – echilibrul TAU cu Divinitatea! Asa, un fel de a spune intr-o expresie care sa cadreze cu enumerarea de mai sus.

Vom vedea impreuna de ce acest ultim ’’fel de echilibru” ne aseaza in Ochiul Gratiei Interioare si abia din aceasta postura el se lasa a fi gustat, autentic si profund.

Te vei conecta cu Pamantul, Apa, Focul si Aerul din tine. Vei observa aceleasi elemente in starea lor naturala in mediul inconjurator si influentele lor in Totul. Acest Tot care te contine si pe tine, mereu, oriunde si oricand.

Alaturi de tine analizam, comentam, integram predominantele si continuturile noastre de Pamant, Apa, Foc si Aer. Vei intelege si vei cuprinde Adevarul ca activarea Chakrelor – centrii nostri energetici de forta – este indispensabila procesului de dezvoltare personala, indiferent de practica spirituala aleasa ca si Cale.

Din aceasta retragere asistata speram ca vei pleca convins ca subiectele pe care am ales sa le abordam sunt categoric, dintre cele mai importante pentru aceste timpuri ale lui 2017. Citeste si compara astrologic acest an de vibratie 1, asezat pe un palier de ascendenta atat de evident, cu orice a fost pana acum si concluzioneaza daca merita sa investesti in tine.

Enumeram pentru reamintire Vortexurile tale Energetice de Baza, de care ne vom ocupa pe rand:

 1. Centrul Minte Radacina care iti vorbeste despre energia vietii
 2. Centrul Minte Sexual care iti vorbeste despre energia senzatiilor
 3. Centrul Minte al Puterii Personale care iti vorbeste despre energia mentala
 4. Centrul Minte din Inima care iti vorbeste despre energia emotionala
 5. Centrul Minte al Exprimarii care iti vorbeste despre energia comunicarii
 6. Centrul Minte al Intuitiei care iti vorbeste despre energia intuitiei
 7. Centrul Minte al Conectarii cu Divinitatea care iti vorbeste despre energia spirituala

Vom folosi Sunetul, Lumina si Energia – cu alte cuvinte ceea ce este cunoscut ca Element caracteristic fiecareia dintre cele trei chakre superioare (Chakra Gatului, Chakra Celui de-al Treilea Ochi, Chakra Coroana), ca sa  transmutam partile de vibratie mai putin inalta ce au ramas nepurificate la nivelul celor asa zis inferioare (Chakra Radacina, Chakra Sacrala, Chakra Plexului Solar).

Iti punem la dispozitie cunostintele noastre ca baza teoretica de pornire. Ele sunt suficiente pentru demararea unui proces de elevare a Fiintei care este bine sa devina pentru tine, stil de Viata.

In cadrul acestui tip de retragere, cu accent declarat pe introspectie, exercitiile si meditatiile sunt anume combinate, astfel incat sa-ti dezvaluie – daca esti atent si angajat sa te scalzi in Ochiul Interior dibuirea propriilor raspunsuri la intrebarile existentiale.

Practicand singur sau in grupuri de rezonanta, incet-incet dar sigur se vor produce in tine acumularile necesare Sufletului aflat in Calatoria Terestra.

Vezi AICI detaliile

Vineri 02 Iunie ora 18.30 este timpul sa ne reintalnim in noua locatie, pentru Exercitii de Aliniere si Integrare, in cadrul seriei Dansand cu Viata.

Formular de Inscriere

Pe curand, cu mult drag!
Liliana Stanciu si Mihaela Lazarec

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *