Efectul levier

levierUnul dintre cele mai frumoase mesaje pe care le-am primit in ultimele zile vine din Belgia si suna asa:

“Am intrat aseara pe platforma de cursuri si m-am uitat acolo, pana n-am mai putut. Nicaieri – in romana sau in franceza, din cate stiu – nu exista o sinteza si o sinergie de tehnici mai pretioasa ca cea din Pachetul Chakrele de Baza.

Si asta e cheia, din punctul meu de vedere – efectul levier. Cred ca oamenii ar trebui sa-si aminteasca de faptul ca roata exista de 5000 de ani, parghia de asemenea, dar valiza pe role a aparut doar in urma cu 36 de ani si ceea ce face este ca pune impreuna roata, parghia si greutatea de ridicat.

Cam asa vad eu ce ati pus voi in fiecare modul de lucru cu chakrele”.

Ne despart doar cateva zile de anul 2017 si cand derulez tot ce am trait in ultimele 12 luni, imi dau seama ca cea mai importanta lectie pe care mi-am dat voie sa o primesc in acest an este flexibilitatea. Asta nu inseamna ca pentru toti e la fel, dar cu siguranta fiecare a primit ce a avut nevoie mai mult.

Poate ca ai studiat deja campurile de energie subtila, aura, prana sau chakrele. Indiferent daca esti familiarizat sau nu cu aceste subiecte, s-ar putea sa te surprinda ceea ce poti afla in legatura cu ele, astfel ca am extras cateva repere importante in ultima postare.

Primele trei chakre – cunoscute si sub numele de chakre inferioare – sunt unitatea intruparii noastre actuale. In alte cuvinte, cele trei reprezinta Micul sine, Personalitatea sau altfel spus, ego-ul (cu “e” mic). Numai atunci cand aceste chakre sunt curate si echilibrate, ne putem realiza Sinele Inalt iar daca exista orice blocaj la nivelul chakrelor inferioare, nu putem accesa nivelele inalte de constiinta ale chakrelor superioare.

Continutul Pachetului promotional – Chakrele de baza consta in modulele aferente primelor 3 chakre principale, cunoscute drept chakre inferioare.

Simpla parcurgere a cursului iti va extinde constiinta, pentru ca atentia ti se va concentra asupra energiilor subtile ale chakrelor. Aplicand exercitiile in mod regulat, vei simti in scurt timp in corp si in propria viata, sensul profund al informatiilor.

Fiecare din cele 3 module cuprinse in pachet contine:

 • Particularitatile chakrei – caracteristici, influente, afirmatii, dezechilibre, moduri de intarire
 • Corespondentele chakrei cu corpul fizic – Cauzele spirituale ale bolilor la nivelul acestei chakre
 • Activare si Armonizare – Metode si Exercitii pentru intregul sistem de chakre
 • Curatare si Vindecare – Metode si Exercitii specifice chakrei in discutie
 • Echilibrare – Metode si Exercitii specifice si generale

Ce poate face acest pachet de cursuri pentru tine:

 1. Iti ofera modalitati simple, pas cu pas, pentru a-ti trezi delicat, sistematic si fara riscuri Energia Vietii, prin intermediul unor practici testate in timp
 2. Afli informatii specifice de vindecare, pentru a te ajuta sa-ti depasesti tiparele negative din trecut
 3. Gasesti exemple si explicatii legate de buna functionare a chakrelor
 4. Pe langa mijloacele de intelegere a chakrelor, primesti metodele potrivite pentru directionarea energiei
 5. Intri in posesia tehnicilor potrivite pentru a te baza pe tine in munca de transformare
 6. Notiunile prezentate si exercitiile oferite nu impun restrictii legate de sanatate, stil de viata si credinte personale
 7. Este usor de inteles, parcurs si practicat, cu metode facile de invatat, care nu necesita cunostinte si abilitati speciale
 8. Este un curs dinamic, in permanenta dezvoltat, iar toate actualizarile intra in alegerea pe care o faci initial
 9. Esti anuntat sistematic, de ceea ce se adauga ca si elemente de noutate, fara a achita ceva in plus
 10. Ai acces pe viata la pachetul gazduit pe platforma online

Stiu ca iti poti trezi Energia Vietii in moduri diverse, precum: rugaciunea, devotiunea, veneratia, introspectia, meditatia, practicile yoga, respiratia, vointa, discernamantul, cunoasterea sau purificarea corporala, dar in acest pachet de cursuri ai la dispozitie multiple exercitii punctuale, scurte ca durata si puternice. Vei gasi elemente de miscare, respiratie, meditatie si lucru energetic cu Tehnicile de Eliberare Emotionala, din care poti alege doua, trei sau mai multe, in functie de propriul ritm si program.

Bucura-te de promotia valabila pana la finele anului atat pentru Seria 7 Nivele de Manifestare cat si pentru Pachetul promotional – 3 Chakre de baza si solicita orice alte detalii suplimentare, direct pe pagina de contact: http://eliberareemotionala.ro/contact

Alege acum sa iti indrepti atentia in mod constient, asupra propriului sistem de chakre, astfel incat sa simti cu-adevarat, importanta centrilor energetici de putere care iti guverneaza viata. Asta va face ca la finele lui 2017 sa impartasim intr-un grup tot mai larg, Darurile pe care ne-am dat voie sa le primim 🙂

Pe curand, cu drag!
Liliana Stanciu

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 distribuie-fbNota copyright:
Daca ati citit pana la final, probabil ca rezonati cu acest articol. Puteti prelua integral sau partial materialul, mentionand intr-un loc vizibil link-ul catre aceasta pagina. Il puteti asadar republica, in conditiile in care includeti autorul si sursa, precum si creditul traducerii, lasand intacte orice alte link-uri din postare. In acest fel, veti asigura trasmiterea informatiilor intr-un mod transparent, cu respect fata de cei care au facut posibila difuzarea lor.

Comments

comments

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *