Dupa ce am tradus, subtitrat, editat si incarcat pe youtube un extras de 3 minute dintr-un video in care Eckhart Tolle isi exprima punctul de vedere cu privire la trezire, bani si ego, dau sa-l deschid si surpriza! “Videoclipul nu este disponibil deoarece include continut de la EckhartTeachings, care a blocat difuzarea invocand drepturile de autor”.

Pai, bine mai baieti destepti! Daca voi vorbiti engleza si altu’ munceste sa va raspandeasca invataturile cu care rezoneaza, cat de dusi cu pluta sa fiti, ca sa blocati astfel de materiale?!..

In fine, pentru ca nu ma intimidez usor, gasesti mai jos paragrafele pe care le consider importante si apoi link-ul in original – ca eu nu tin suparare 🙂

Geneen Roth: “Exact asa faceam eu – aici e spiritualitatea si aici sunt banii. DE CE banii sunt un subiect atat de dificil de abordat? De ce sunt mai degraba dispusi sa vorbeasca despre viata lor sexuala, despre ce mananca si ce nu mananca, sau chiar despre tot felul de chestii extreme, pofte si fetisuri, dar NU despre bani. Sunt curioasa cu privire la ce crezi despre asta.

Eckhart Tolle: Este adevarat ca pentru multi oameni, faptul ca se refera la bani ii duce intr-o imediata deconectare de Prezenta, chiar si in cazul celor care in mod normal, au imbratisat Trezirea si Prezenta in multe aspecte din viata lor. Se coaguleaza o frica instantanee in jurul ideii de bani, o frica de supravietuire.

De asemenea este o trasatura a ego-ului – una dintre trasaturile esentiale ale ego-ului – aceea ca NU ESTE DE AJUNS. “Nu e de ajuns” e una dintre cele mai adanci trasaturi ale ego-ului – fiecare ego are asta si pentru multi oameni, “nu este de ajuns” se refera la bani, se poate referi la multe altele – nu e de ajuns mancarea, orice altceva “nu e de ajuns”.

Ego-ul nu simte niciodata ca e “de ajuns” si asta se manifesta cu precadere in zona banilor, pentru ca desi banii sunt neutri ca energie, se pot transforma aproape in orice in lumea formei, asa ca declanseaza lipsa si frica lui “nu e de ajuns” specifica ego-ului.”

Iar pentru ca primul mesaj trimis ca feedback de catre o participanta in programul Soloprenor in Noua Energie – Cum sa Traiesti in Abundenta prin Chemarea Sufletului a fost atat de entuziast, ti-l trimit cu anuntul ca mai sunt doar 7 ore in care te poti inscrie.

“Multumesc din suflet! Sunt entuziasmata de tot materialul din cursul ConStiinta Prosperitatii, primit ca bonus, ca un copil care a primit jucaria preferata. Este mult de lucru asupra “problemelor” mele, simt asta la o prima atingere – doar am citit exercitiile EFT pentru prima chakra si deja a inceput furtuna emotionala. E totul asa cum trebuie! Si mergem inainte!”

Si chiar asa, mergem inainte! Cei care au inceput astazi cursul, vor continua maine cu noi pasi de lucru, asa ca trebuie sa opresc inregistrarile, dupa cum este programat.

Sper ca ti-ai luat multe resurse din anunturile pe care le-am facut in ultima perioada, iar daca nu ai fost pe receptie, poti vizita oricand sectiunea blog sau pagina youtube – singurul dezavantaj ar fi sa iti placa atat incat sa petreci acolo, mai mult timp decat ti-ai propus 🙂

Iti multumesc ca dai mai departe si aceasta resursa.

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala

 

PS – Chiar daca poimaine dimineata plec in Belgia, la cursul EFT pe care il tin acolo – si e pentru prima data cand merg cu o participanta de aici, pentru ca nu poate veni saptamana urmatoare la cursul din Bucuresti, atat de mult isi doreste 🙂 – ramanem aproape cu vesti, pentru ca am mult prea multe de impartasit, ca sa tin numai pentru mine. Tu doar scrie-mi despre subiectele pe care le doresti, ca sa stiu cum fac lista de prioritati.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *