Daca ai avut senzatia in ultimele zile ca nu mai poti cuprinde cu mintea liniara, toata informatia ce curge spre tine din toate directiile.. ei bine, asta se intampla tocmai pentru ca nu o mai poti cuprinde cu mintea liniara 🙂

Nu am intentionat sa pun cireasa pe tort, dar asa s-a “intamplat” Sambata, sa aleg un subiect tare drag mie, in care am vorbit despre E.C.H.O si eco. Sper ca te-am facut curios/ curioasa si gata sa explorezi posibilitatea de a plonja o data in plus, in lumile interioare.

Apasa imaginea de mai jos, pentru a urmari emisiunea Dialoguri intre minte si inima, cu tema “ECHO-ul si Ecoul”, de Sambata 27 Aprilie:

Spuneam intr-un mesaj anterior ca exercitiile si tehnicile propuse in “Conspiratia Binelui”  ne arata ca tot ce observam este legat de planul interior, iar acolo e locul in care rescriem realitatea. Cand tinem ochii deschisi, transmitem creierului semnalele necesare pentru a nu lovi obiectele in timp ce mergem prin camera, dar cand suntem in exercitiile meditative, privirea se indreapta spre interior si nu ne mai pozitionam atat de liniar fata de timp si spatiu. Reusim in acest fel, sa cunoastem in sfarsit lumile pe care suntem gata sa le (re)descoperim.

Maine este ultima zi in care poti accesa Pachetul special “Conspiratia Binelui” cu reducerea de 50%. Desigur “ultima zi” nu inseamna sfarsitul pamantului, ci doar a unei perioade din an speciale pentru mine, in care ofer acest lucru in amintirea mamei. Daca te-ai bucurat vreodata de Resursele gratuite, te rog sa o pomenesti si pe mama, pentru ca de la ea am mostenit ceea ce unii numesc generozitate, dar careia mie imi place sa ii spun Iubire. Iar daca Resursele gratuite ti se par bogate, atunci nu stii inca ce te asteapa in “Conspiratia Binelui” 🙂

Cursurile reprezinta instrumente de lucru pe teme de dezvoltare personala, transformare si crestere spirituala – Lucrul cu Umbrele, Constiinta Prosperitatii, Metoda Iertarii Complete, 7 Nivele de Manifestare – Lucru energetic pe chakre. Vezi continutul, apasand pe imaginea de mai jos:

Iti multumesc ca dai mai departe acest mesaj.

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

PS – Spune-mi te rog, care este tema pe care vrei sa o abordez in urmatoarea emisiune. Am nevoie sa stiu ca vorbesc nu numai despre ce e important pentru mine si astfel sa aduc un plus de valoare si altora.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *