Cand ne deschidem catre ideea ca Universul este inteligent, putem crea un veritabil dialog cu acesta. Care este limbajul universal? Cum putem invata sa ascultam conversatia Cosmica? Numeroase studii stiintifice ale universitatilor de top din intreaga lume au confirmat deja – Constiinta influenteaza structura apei. Este demonstrat ca aceasta are memorie.

Studiile arata ca gandurile si emotiile noastre sunt inregistrate de apa. Asa cum apa este formata din doua parti de hidrogen si o parte oxigen, putem deduce ca hidrogenul are memorie.

Corpurile noastre sunt formate din 90% hidrogen, minerale si oxigen, iar soarele nostru este format din aceeasi materie ca si noi, 91% hidrogen, oxigen si minerale, plus heliu.

Hidrogenul a aparut in mai putin de 100 secunde de la marele Big Bang – momentul Creatiei Universului si s-a stabilizat ca cel mai abundent element in intregul univers. Bratele gigantice ale galaxiei Calea Lactee sunt formate din sute de miliarde de stele, iar planetele sunt formate in principal din hidrogen.

75% din masa galaxiei noastre este formata din hidrogen. Daca am stabilit ca acesta are memorie, ar putea bratele gigantice ale galaxiei noastre, soarele si miliardele de stele din galaxia Calea Lactee, sa cuprinda de fapt intreaga amintire a istoriei cosmice?

Ar putea oare inregsitrarile Akashice, arhiva intreaga istorie a umanitatii? Cum ar fi daca am crea un dialog cu acest sistem gigantic? Putem oare afla raspunsul la orice intrebare si putem rezolva orice problema si orice limitare?

Nu stiu exact acest lucru, dar stiu ca sunt destui care ne pot indruma pasii pentru a fi canale veritabile de informatie si purtatori ai codurilor de lumina. Unul dintre acestia este Jerry Sargeant, pe care l-am cunoscut de curand si despre care am mai scris.

Fiecare dintre cei care ne-am conectat cu el pe viu sau prin intermediul internetului am inteles cate ceva despre instrumentele cu care lucreaza, dar suntem inca departe de a simti efectul acestora. De fapt, nu chiar atat de departe, pentru ca unii au ales sa se pregateasca cu el in perioada 25-29 Septembrie, cand va fi in Romania.

Pentru ca multa lume nu stie inca despre activitatea lui, am tradus unul din ultimele materiale. Este greu sa-ti raspunzi la intrebari specifice, dar este usor sa vezi daca rezonezi cu ceea ce transmite acest om. Ofera-ti un sfert de ora si urmareste-l. Conecteaza-te la energia lui, dincolo de aspectul fizic si parerile care se pot ivi la o prima vedere.

Apoi decide daca vrei sa fii alaturi de noi in perioada 25-29 Septembrie, intr-un program extrem de intens de pregatire, dar in primul rand de vindecare – ai toate detaliile aici:

https://www.starmagichealing.com/product/star-magic-facilitator-training-romania/

Jerry Sargeant_Cum sa scapi din inchisoarea vibrationalaPentru mai multe informatii, poti scrie la adresa: starmagicromania@gmail.com

Pe curand, cu mult drag!
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *