cum-sa-nu-fii-altruits

Mi-a spus ieri, un prieten: “Ce ma bucur cand intalnesc oameni altruisti ca tine!”. L-am contrazis imediat – desi inca ma indoiesc ca m-a luat in serios 🙂 “Nu e nici urma de altruism aici. Am cel mai evident INTERES in Cresterea ta!”

  • Sunt direct interesata sa te simti bine. Asta ma ajuta pe mine sa ma simt bine!
  • Sunt direct interesata sa fii increzator si pozitiv. Asta ma ajuta pe mine sa fiu increzatoare si pozitiva!
  • Sunt direct interesata sa fii conectat cu Esenta ta, cu Sursa. Asta ma ajuta pe mine sa vad Oglinda care ma serveste, ma imputerniceste – in acel moment nu mai pot uita vreodata ca acest lucru este posibil

Asa ca da, marturisesc! “Profit” de pe urma faptului ca tu te simti bine cand citesti ce-ti trimit. Am un “interes major” atunci cand te incurajez sa practici exercitiile propuse, pentru ca tu sa te simti calm si relaxat. “Trag toate sforile” posibile ca sa poti spune “Ma iert, ma iubesc si ma accept in totalitate”! Nici un efort nu mi se pare prea mare, pentru ca fiecare dintre noi sa ne putem  mangaia toate aspectele ranite ale Copilului Interior!

Nu e vorba de altruism aici. Intr-o lume sanatoasa, eu nu pot fi “bolnava”. Astfel ca profit la maxim daca tu esti BINE 🙂 Suntem modele unii pentru ceilalti. Ne incurajam sau descurajam – dupa caz – unii pe ceilalti, asa ca nu e de mirare ca sunt direct interesata sa traiesc printre oameni care cresc frumos si sanatos!

Pentru a fi impreuna, astfel incat sa ne inspiram si sa ne sustinem in aceasta Calatorie, o noua serie de intalniri este acum deschisa in cadrul Scolii Equilibrium, seria Dansand cu Viata – Exercitii de Aliniere si Integrare. Vezi AICI descrierea exacta facuta de partenera mea, Mihaela Lazarec – consilier intuitiv, un veritabil purtator de coduri, sustinator energetic si modelator de Matrice.

Ne propunem astfel, ca o data pe saptamana sa aplicam timp de doua ore si jumatate metode importante de aliniere si integrare a Ceea ce Este cu Ceea Ce Poate FI. Tema dezbaterilor pentru prima intalnire pe care o avem Vineri, 07 Octombrie 2016 este “Diferente de abordare intre Noua si Vechea Paradigma” iar meditatia ghidata este “Activarea Tubului Pranic”.

Detalii organizatorice:

Sesiuni de lucru: doua ore si jumatate, Vinerea incepand cu ora 18.50

Perioada: saptamanal

Cuprins: Conform cuvintelor cheie: Fizic. Respirativ. Meditativ. Instructiv. Conectiv. Aplicativ. In echilibru – exercitii fizice, practica respiratiei, dezbateri tematice, meditatii ghidate, sesiuni de relaxare. Toate acestea vor fi acoperite in segmente alternative de 15 – 45 minute, in functie de natura fiecaruia, abordand prin rotatie subiectele cuprinse in prezentare si toate cate ni se vor revela.

Suport de lucru: Toate conditiile de desfasurare optima la sala; ceai, cafea, apa; comunitatea inimilor deschise; indrumare specializata; spatiu sigur de exprimare individuala.

Investitie: 30 Lei/sesiune – prima sesiune din partea casei 🙂 Dorim sa va cunoastem, sa ne cunoasteti, sa ne armonizam, sa crestem impreuna. O vom face numai daca rezonati cu ceea ce lucram si ne intalnim in Lucrare comuna.

Oferta: 100 Lei abonament lunar, respectiv 4 sesiuni – daca tot sunteti dedicati, dam si noi o mana de ajutor 🙂 Pana acum nu am fost obisnuiti sa ne antrenam holistic, dar credem ca este cel mai potrivit moment pentru a incepe “fitness-ul” energetic care creeaza armonia Trup – Minte – Suflet.

Va asteptam cu drag!

Formular-de-inscriere

Pe curand,
Liliana Stanciu

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *