Am purtat aseara o conversatie despre vindecare si pentru ca atunci cand vorbim despre acest subiect, nu ne referim neaparat numai la corpul fizic, ci la tot ce este legat de viata noastra in acest plan, m-am gandit sa dezvolt un pic aici, ceea ce nu stiu daca am reusit sa condensez in conversatia telefonica.

Intrebarea care mi-a fost pusa era mai mult retorica si reprezenta in fapt, decizia persoanei respective de a se apleca asupra lucrului cu emotiile, in procesul vindecarii fizice. Acum, daca ma urmaresti de ceva timp, stii ca sunt adepta unei abordari holistice atunci cand vine vorba despre orice fel de vindecare – fie ca vorbim despre relatia noastra cu propriul corp, cu sanatatea, banii, cu ceilalti sau cu noi insine.

Unul dintre cele doua motive pentru care am ales sa nu mai lucrez sesiuni individuale in aceasta perioada este tocmai nevoia de a reconfigura structura informationala pe care o pun la dispozitie celor cu care lucrez. CE le spun? CUM le spun? DE CE sa lucreze cu emotiilor lor, impreuna cu toate aspectele care ii supara, daca nu cumva INAINTEA tuturor aspectelor evidente – fapte, situatii, blocaje, afectiuni fizice?

Problema nu e ca nu avem instrumente de lucru si nici macar aceea ca nu am cunoaste importanta lucrului cu corpul fizic, mental si emotional in egala masura. Deja nu mai e de ajuns. Oamenii inteleg foarte bine, din ce in ce mai mult ca cele trei aspecte sunt interconectate si parca tot le lispeste ceva. Aceasta “lipsa” cred ca se numeste SEPARARE.

Este nevoie de o perspectiva largita, astfel incat sa intelegem si sa simtim (ordinea celor doua cuvinte este data de modul in care suntem calibrati fiecare) ca facem parte dintr-un Plan atotcuprinzator, ca fiecare “eu” este o expresie a unui “Eu” mai inalt si in ultima instanta, parte a Intregului.

Si cum te ajuta pe tine, aceasta perspectiva largita? Pai daca NU esti “separat” de Intreg, de Creator, de Sacru, de Tot Ceea ce Este, inseamna ca nu esti sub vreo forma “mai putin” decat orice manifestare pe care ti-o doresti si care nu e inca prezenta in realitatea ta.

Iar daca esti tentat sa imi spui “Bine mai, lasa-ma cu vorbele frumoase, cu gandirea pozitiva si cu teoria intregului in timp ce pe mine ma doare” (corpul, inima, buzunarul etc.), cu atat mai mult imi reamintesti de importanta perspectivei extinse.

Si vrei sa-ti spun un secret.. asa, de final de an? 🙂 Asta e motivul pentru care ai venit! Si tu si eu si fiecare dintre noi. Motivul, scopul, telul, misiunea, sensul – spune-i cum vrei – venirii in acest plan, cu tot bagajul si deopotriva, arsenalul cu care am venit – este de a ne reaminti Cine suntem, modul in care Creatia se exprima pe ea Insasi, prin exponentii Sai.

Asta ma aduce inapoi, mai aproape de subiectul dezbatut aseara si de recomandarile pe care le fac atunci cand cineva ma intreaba “Cu ce sa incep?”. Cum sa ii spun ca, desi a venit spre mine cu deschiderea de a lucra pe corpul fizic, mental si emotional, prima recomandare pe care i-o fac este sa-si ridice vibratia?

Si totusi o fac. Ii vorbesc despre Corpul de Lumina, astfel incat sa se obisnuiasca a-l lua in considerare atunci cand lucreaza cu celelalte corpuri ale sale. Il incurajez sa se deschida spre intelegerea Luminii ca suport energo-informational, nu ca spre vreo raza magica ce se pogoara si ii ridica de pe umeri greutatea vietii.

Poate ii vorbesc despre implicarea Luminii in activitatea bio-psihica a fiintei umane, asa cum redau aici, cateva trasaturi principale extrase din “Terapia prin Lumina”, scrisa de Prof. Traian D. Stanciulescu, care m-a fascinat in cadrul cursurilor in care ne preda la Anatecor.  Sunt atat de multi oameni de stiinta inclusiv la noi in tara, care vorbesc despre aspecte ce constituiau apanajul initiatilor in vechime, incat doar un dogmatic sadea ar mai putea ramane complet inchis acum, lumilor nevazute.

Daca iti plac postarile documentate si ai incredere ca ceea ce iti propun ca lectura are legatura cu tot ce consider important pentru Cresterea noastra, pentru vindecare si pentru integrare, iti propun etalarea catorva dintre trasaturile Luminii – si ma refer la lumina cosmica, nu strict la cea solara – pentru ca imediat dupa asta, vei vedea legatura cu corpul emotional si cu vindecarea:

 • Lumina este purtatoare de energie si informatie vitala, in masura sa participe la structurarea si organizarea organismului viu
 • Lumina permite patrunderea informatiei si energiei exterioare in interiorul organismului uman, asigurand functionalitatea organelor de simt (comenzile cerebrale fiind tot de natura fotonica)
 • Lumina este transmisa organismului, inclusiv prin intermediul biocampului, la a carui generare participa permanent
 • Transmiterea si actiunea Luminii are loc in dublu sens: din exteriorul organismului, spre interiorul lui si invers
 • Lumina poate fi controlata cu mintea intrucat insoteste fluidul nervos electric, magnetic si chimic
 • Lumina emana din corpul uman (poate fi constatata mai ales in varful degetelor si in ochi)
 • Lumina poate vindeca – in calitate de bioenergie, asa cum poate si afecta starea de sanatate a fiintelor vii, atunci cand este utilizata in mod negativ
 • Lumina este responsabila de activitatea sistemului nervos, de memorie si de reprezentare
 • Lumina depinde cantitativ de lumina solara, dar calitativ (energo-informational) este deosebita de ea, fiind “lumina interioara”, metamorfozata

Am apelat la acest manual studiat cu ani in urma in cadrul cursurilor de terapii complementare, pentru ca imi doresc sa-ti fac legatura cu ceea ce ma anima in prezent si despre care ti-am spus ca voi vorbi mult in anul ce vine.

Deocamdata te las cu aceasta prima parte, ca sa ai timp de contemplat si chiar daca nu o sa parcurgi toate materialele pe care ti le pun la dispozitie in aceasta perioada efervescenta – da, stiu! si eu trebuie sa ma gandesc la costumatia de Revelion 🙂 – le vei gasi pe site, oricand simti potrivit sa le cauti.

Pentru mine este o perioada intensa de activari, astfel incat nu am incotro si pastrez caietul de insemnari langa pat, sa pot nota tot ce “descarc” in timpul noptii, binecuvantata fiind de un somn usor. Asadar, maine continui cu a doua parte a acestui articol si vei vedea de ce consider esential sa ne ingrijim de Corpul nostru de Lumina in aceasta perioada, cum ne ajuta Integrarea emotionala in procesul vindecarii si ce inseamna toate acestea pentru Calatoria noastra aici si acum.

Dat fiind volumul informatiilor pe care le pun cap la cap in aceste zile, ca intr-un puzzle pe care simt ca in 2019 avem nevoie sa il avem gata rezolvat, pot sa anunt deja programul lunii Ianuarie pentru cei care au ales sa lucram impreuna, cu pachetul special Conspiratia Binelui:

 • Marti 08 Ianuarie, ora 20.00 – webinar “In cautarea Umbrei” (Lucrul cu Umbrele)
 • Vineri 11 Ianuarie, ora 20.00 – webinar “Harta Banilor” (ConStiinta Prosperitatii)
 • Luni 14 Ianuarie, ora 20.00 – webinar “Iertarea Completa” (Metoda Radical Forgiveness)
 • Vineri – Duminica, 11-13 Ianuarie, orele 10.00-18.00 – Curs acreditat EFT Nivel 1&2 pentru formarea Practicienilor EFT

Si pentru ca dintr-o baza de date de 10.103 persoane, 2.109 si-au deschis mesajele in ultima perioada si am primit deja cateva zeci de raspunsuri generate automat cu mesajul “in perioada 24 Dec – 07 Ian nu suntem la birou – pentru urgente, va rugam sa ne contactati dupa perioada sarbatorilor”, vreau sa evit solicitarile care apar invariabil dupa inchiderea unei campanii de promovare si sa raspund afirmativ, inclusiv celor care isi doresc sa achizitioneze Pachetul special de cursuri online “Conspiratia Binelui” cu reducerea de 50% dupa 31 Decembrie, astfel ca acest lucru este posibil pana la data primului webinar programat Marti, 08 Ianuarie.

Ne reintalnim maine, cu noi informatii si instrumente de lucru pentru activarea Corpului de Lumina si Integrarea Emotionala. Ramai aproape si da te rog, mai departe.

 

Cu drag,

Liliana

http://infobliss.ro/ 
http://eliberareemotionala.ro/ 
https://www.facebook.com/liliana.stanciu 
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

PS – Asigura-te ca ti-ai introdus recent adresa de email: http://eliberareemotionala.ro/, astfel incat sa primesti in continuare actualizarea mesajelor pe care le postez. Citeste aici: http://eliberareemotionala.ro/blog/e-timpul-sa-ne-luam-ramas-bun/ sa stii de ce iti solicit acest lucru, inca o scurta perioada si sterge unul dintre mesaje te rog, daca te afli pe ambele liste si l-ai primit de doua ori.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *