Chiar daca nu ai citit inca postarea precedenta, va avea sens cea de astazi, in orice ordine alegi sa le parcurgi. Totusi, daca vrei sa vezi cateva trasaturi principale cu privire la implicarea Luminii in activitatea bio-psihica a fiintei umane, e bine sa o citesti si pe aceea.

Spuneam ca pentru vindecarea relatiilor pe care le avem – cu sanatatea, cu sine, cu banii, cu ceilalti – este nevoie sa vedem chiar si mai bine, caracterul iluzoriu al separarii noastre de Intreg. Mai spuneam ca cel mai usor putem face asta, in conditiile in care ne ridicam vibratia, in care ne activam Corpul de Lumina si intelegem ca el exista, tot asa cum intelegem ca avem pe langa corpul fizic, deopotriva corp mental si emotional.

Pe de alta parte, o eventuala “cautare” frenetica a Corpului de Lumina n-ar face decat sa ne tulbure mai mult, in loc sa ne permita activarea lui si despre asta vreau sa iti vorbesc astazi.

Desi este adevarat ca vremurile actuale ne ajuta (a se citi cateodata, “ne imping”) spre o Conectare cu parti mai Inalte din noi, avalansa de informatii, ritmul alert si incercarile prin care trecem in egala masura, ne pot deturna de la intelegerea faptului ca Ascensionarea, Activarea Corpului de Lumina, Activarile fiintei la nivel de ADN – oricum vrem sa numim toate acestea – reprezinta UN PROCES, NU O DESTINATIE.

Observ cum lumea intreaba daca am trecut dintr-o dimensiune in alta, sau cand se va intampla o anume activare sau vreo intalnire cu alte fiinte diferite de noi, fara de fapt sa STIE ca atunci cand ne descoperim Aspecte de care NU eram constienti, cand le imbratisam si cand INTEGRAM in intregime experientele prin care trecem – expansionand din interior catre exterior, dandu-ne voie sa FIM toate acestea – chiar atunci/acum se petrece activarea/trecerea intr-o noua dimensiune. Noi nu am incetat vreo clipa sa fim fiinte cuantice sau de lumina, doar ca acum suntem in acest PROCES de redescoperire de sine.

Exista intotdeauna cel putin doua perspective din care putem privi ceva. Din perspectiva intruparii fizice, Corpul de Lumina este aspectul Individual al Sursei – exista in toate formele, in toate timpurile si in ultima instanta este un singur Suflet cuantic, dar atunci cand este privit din perspectiva intruparii fizice, este intr-adevar experimentat la nivel individual.

In acelasi timp, din perspectiva Intregului, Corpul de Lumina este Tot Ceea ce Este – Aspectul Ascensionat, Divinitatea, Sinele Inalt – in esenta, Aspectul care detine intreaga amintire a Tot Ceea ce Este, conectat fiind la Adevar, la toate versiunile cuantice ale sinelui – intrupari trecute si viitoare, sine fizice si non-fizice, extraterestre si prezente de lumina, Unitatea, Campul Punctului Zero, absolut TOT.

De ce avem nevoie sa stim despre Corpul de Lumina? Pentru ca pe masura ce ne conectam Constient la el, ne asiguram ca intram intr-un proces de Vindecare totala, pentru ca la nivelul Corpului de Lumina nu exista ceva ce nu este VINDECAT.

Intreaga Memorie a existentei este cuprinsa in Matricea Corpului de Lumina si este filtrata printr-un proces non-liniar, in plan fizic. Creierul uman si neurotransmitatorii corpului fizic sunt cei care primesc si interpreteaza ceea ce descarca si filtreaza in corpul fizic. Cu cat suntem mai Constienti de ceea ce descarcam, cu atat comunicam mai mult cu aspectele noastre non-fizice si accesam Memoria cuprinsa in Corpul de Lumina.

Cand accesam aceasta Memorie, procesam si intelegem ceea ce descarcam, primind si mai multa Lumina, deopotriva in sens metaforic dar si literal. Unii percep acest proces non-liniar, ca descarcari sau incarcari, comunicari cu spiritele, limbaje de lumina, forme de geometrie sacra, clarviziuni sau alte moduri de comunicare prin clarsimtire.

In ultima instanta este vorba despre modul in care creierul uman percepe realitatea in mod diferit – non-liniar, extins, expansionat, multidimensional.

Si daca ai avut rabdare sa treci prin aceste idei principale, meriti cu-adevarat sa stii si cum te poti ajuta de emotii pentru o conectare Constienta 🙂

Daca iti amintesti articolul “Cheia Creatiei – geometrie sacra, sunet, gand”, probabil ai retinut ca gandurile sunt Inteligenta din spatele sau din interiorul sunetului sau vibratieigandul ESTE vibratie si astfel, sunet – si intr-adevar lumina. Acestea sunt fiecare, una si aceeasi energie.

Luminii despre care vorbim ii corespunde de asemenea, o emotie – pentru ca Lumina este Vibratie, iar Emotia este si ea tot Vibratie. Emotia corespondenta Luminii este Beatitudinea. Este drept ca am experimentat-o mai greu pana acum, intrucat este o emotie ce vibreaza intr-o frecventa mai ridicata decat cele pe care le simtim in mod obisnuit.

Si cel mai mare chin e cand incerci sa treci dintr-o vibratie joasa, dintr-o emotie negativa, direct intr-o vibratie inalta – uitand sa-ti onorezi starea, nevoile, procesul prin care treci. Uitam astfel, ca sus-ul nu exista fara jos, dreapta fara stanga, lumina fara intuneric si tot asa.

Emotiile negative sunt doar treptele de jos ale unei scari. Ai incercat vreodata sa ajungi la inaltime, folosindu-te de o scara careia ii lipsesc primele trepte? Altfel spus, in termenii consacrati Sunetului, emotiile pozitive sunt ca notele muzicale inalte, in timp ce emotiile negative, ca cele joase. Incearca sa-ti imaginezi o simfonie, fara existenta ambelor.

Pentru a ne conecta cu usurinta la Corpul de Lumina, urmarim atingerea starii de Beatitudine. Iar pentru asta plecam EXACT de unde suntem si folosim ca referinta starea de Multumire. Numai multumirea si satisfactia ne pot ajuta sa mergem in stari de fericire si bucurie, care invariabil ne pot duce la beatitudine.

Daca simtim frustrare, plictiseala, singuratate, tristete, furie sau anxietate, primul pas pe care il avem de facut este catre starea de multumire. Fundamentul este reprezentat de Acceptare, iar cu ajutorul Recunostintei pentru tot ce functioneaza deja in viata noastra, putem merge cu usurinta spre Multumirea in sensul satisfactiei. De aici este doar un pas pana la Bucurie.

Sa ne conectam la Corpul de Lumina nu inseamna ca experimentam doar emotii pozitive. Aminteste-ti ca avem de “cantat” intreaga Simfonie! Pentru a accesa intreaga Memorie a Matricei Corpului de Lumina, avem de INTEGRAT emotiile, nu ingropat si nici macar transcens (transcederea lor ar duce doar la ego spiritual).

Cand gasim Multumirea, suntem pe drumul cel bun catre Bucurie si astfel, spre Beatitudinea Corpului de Lumina.

Deci DA, conectarea cu Corpul de Lumina inseamna Ascensiune; DA, acest lucru inseamna Vindecare deplina; DA, inseamna ca in acest caz suntem Fiinte de Lumina pe Pamant, toate astea in conditiile in care privim totul ca pe un PROCES, nu o destinatie.

Si DA, te afli IN acest proces! Sub nici o forma si prin nici-o intamplare nu ti-ar fi fost dat sa citesti aceste lucruri scrise in ultimele zile din an, de-o femeie trasnita care nu face ce fac oamenii normali in aceste zile 🙂

ESTI IN PROCES! Asta e important pentru mine sa-ti transmit. Esti EXACT acolo unde a fost necesar sa ajungi. Nu te mai indoi. Nu te mai chinui intrebandu-te daca ai fi putut face lucrurile mai bine sau diferit. Am spus “EXACT acolo unde a fost necesar sa ajungi”, NU “EXACT acolo unde trebuie sa fii”.

Vom vorbi despre aceasta diferenta. Si vom constientiza impreuna, daca alegi, toata Cresterea si Transformarea pentru care am venit la intrupare, si in aceasta linie de timp.

LA MULTI ANI!

Fie ca Pacea, Sanatatea, Iubirea, Bucuria, Abundenta, Fericirea, Gratia, Usurinta si toate cate ne sunt in drept Divin de trait, sa le traim in mod plenar! Si chiar asa si Este!

 

Ramai aproape si da te rog, mai departe.

Cu mult drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

PSUitasem sa-ti spun ca pentru mine 2019 inseamna APLICABILITATE. Ce am invatat, ce am experimentat, ce simt sa impartasesc – totul va fi aplicat impreuna cu TINE. Iata programul lunii Ianuarie pentru cei care aleg sa lucram impreuna, cu pachetul special Conspiratia Binelui sau in cadrul cursurilor EFT:

  • Marti 08 Ianuarie, ora 20.00 – webinar “In cautarea Umbrei” (Lucrul cu Umbrele)
  • Vineri 11 Ianuarie, ora 20.00 – webinar “Harta Banilor” (ConStiinta Prosperitatii)
  • Luni 14 Ianuarie, ora 20.00 – webinar “Iertarea Completa” (Metoda Radical Forgiveness)
  • Vineri – Duminica, 11-13 Ianuarie, orele 10.00-18.00 – Curs acreditat EFT Nivel 1&2 pentru formarea Practicienilor EFT

Asa cum am anuntat deja, dintr-o baza de date de 10.103 persoane, 2.109 si-au deschis mesajele in ultima perioada si am primit deja cateva zeci de raspunsuri generate automat cu mesajul “in perioada 24 Dec – 07 Ian nu suntem la birou – pentru urgente, va rugam sa ne contactati dupa perioada sarbatorilor”. Pentru a evita solicitarile care apar invariabil dupa inchiderea unei campanii de promovare si pentru a raspunde afirmativ, inclusiv celor care isi doresc sa achizitioneze Pachetul special de cursuri online “Conspiratia Binelui” cu reducerea de 50% dupa 31 Decembrie, acest lucru este posibil pana la data primului webinar programat Marti, 08 Ianuarie.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *