Dupa ce am petrecut mai bine de o saptamana cu prietena mea Daniela Jula in Belgia, am revenit in tara, cu tolba plina de proiecte incepute si planuri pentru 2019. Voi vorbi la timpul potrivit despre fiecare in parte, dar ca sa iti dau un indiciu, retine doar sintagma “Calatoriile Sufletului”.

Ce vreau insa acum sa iti semnalez este un proces de lucru, pe care in acest moment il consider piatra de temelie a Lucrarii pe care o parcurgem in aceasta intrupare si face parte din conectarea noastra cu Matricea care Suntem si din care deopotriva, suntem Parte.

Zilele petrecute in Belgia s-au scurs intr-un mod cu totul neasteptat, intr-o Ordine pe care clar nu am prevazut-o, dar care a cimentat o Stare din care nu mai pot si nu mai vreau sa ies. In acest moment simt ca imi este destul de greu sa mai gasesc modul potrivit de a-ti transmite ceea ce simt, asa ca nu pot decat sa sper ca te voi inspira cumva, astfel incat sa vii tu pe “strada” mea, pentru ca eu nu mai gasesc cu usurinta drumul spre “strada cu sens unic” pe care obisnuiam sa merg, pana nu demult.

Daca pana acum am vorbit cu oarecare rezervare despre multidimensionalitate, avand inca nevoia fireasca de a ma ancora cu ajutorul mintii liniare, iata ca mi-am pierdut acest “sprijin” – nu mintea 🙂 ci sprijinul ei exclusiv – multumesc, Doamne!

Nu stiu cum o sa ma repozitionez, astfel incat sa nu ma consideri dusa cu pluta si sa continui a te inspira in propria-ti Calatorie, dar am incredere (rectific, STIU) ca acest lucru e deja Implinit, chiar daca.. nu este inca. Voila! ..am inceput 🙂

Haide mai bine, sa o luam pas cu pas. Iti amintesti ca in urma cu cateva saptamani pregateam de zor o meditatie de manifestare pe care te-am incurajat sa o astepti cu nerabdare. Ei bine, nu am primit “unda verde” pentru a o inregistra, desi o terminasem si era gata, cu punct-si-virgula.

Eu nu prea am cerut in viata, “unda verde” pentru multe lucruri pentru ca in general am urmat regula simpla conform careia, “daca e, atunci trebuie sa fie, daca nu, nu”. Ei bine, de data asta am fost atat de sigura ca acel pas face parte din Plan, incat m-am “suparat” la fiecare aparenta piedica din cale.

In cele din urma, am Ascultat si imediat am primit noi Semne. Ca sa scurtez povestea, iti spun doar ca ele m-au dus la randul lor spre alte semne, astfel incat m-au invatat in sfarsit, sa fiu detasata de rezultat (era si timpul!). Daca te intrebi cum e posibil, s-ar putea ca vestea pe care ti-o dau sa nu fie foarte placuta – prin Renuntare.

Nuuu, nu asa cum “crezi”, cum “ai auzit”, cum “ti s-a spus” sau cum “ti-ai imaginat”. Acum de-abia am inteles de ce lumea (inclusiv eu) se infoia la termenul “ma predau”/ “ma abandonez”. Traiam cumva, sub impresia ca e nevoie sa ne “parasim” pentru asta si cine vrea s-o faca?!

In realitate, a te Preda/ Abandona/ Renunta nu inseamna decat un singur lucru – a te reintalni cu TINE.

In sfarsit, realizez ca acum nu are prea mult sens ce spun, de aceea iti propun doar sa ai in continuare incredere si sa ma insotesti si in perioada urmatoare. Daca e posibil totusi, observa-ti nevoia de a intelege cu mintea liniara, dar linisteste-o promitandu-i ca daca te lasa sa experimentezi realitatea prin intermediul metaforelor, va avea si ea de lucru mult si bine, intr-o viata din ce in ce mai plina cu gratie si usurinta, de-acum inainte.

Inainte de orice Manifestare la nivelul actual, cred ca este benefic sa ne conectam la parti Inalte ale noastre, invatand cine suntem cu adevarat. Iti propun asadar, un exercitiu premergator Manifestarii, de conectare la Biblioteca Akashica, de consultare a Arhivei propriului suflet.

Pe masura ce vei aplica acest instrument in mod repetat, vei primi cheile, codurile si mecanismele declansatoare necesare conectarii cu Matricea care ESTI si din care deopotriva, faci PARTE.

 

Ramai aproape pentru urmatorii pasi, atat de necesari Manifestarii Constiente in aceasta intrupare. Da mai departe pentru a sustine Campul care te Sustine.

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/ 
http://eliberareemotionala.ro/ 
https://www.facebook.com/liliana.stanciu 
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

PS – Asigura-te ca ti-ai introdus recent adresa de email, aici: http://eliberareemotionala.ro/, astfel incat sa primesti in continuare actualizarea mesajelor pe care le postez. Citeste aici: http://eliberareemotionala.ro/blog/e-timpul-sa-ne-luam-ramas-bun/ sa stii de ce e necesar acest lucru si sterge unul dintre mesaje te rog, daca te afli pe ambele liste si l-ai primit de doua ori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *