Conspiratia Binelui

Dintre email-urile pe care le-am trimis in vara aceasta, unul a fost dat mai departe de o prietena draga, celor apropriati ca recomandare calduroasa pe care a simtit sa o faca in acel moment.

Unul dintre beneficiarii mesajului ei auzea pentru prima data de resursele pe care le pun la dispozitie si a aruncat o privire mai ampla asupra site-ului, concluziunand ca asta suna a “Conspiratia Binelui”. Ai zice ca nu e rau deloc 🙂

Sunt 22 de ani de cand am facut “cunostinta” cu energia, asa cum vorbim despre ea cand ne referim la planurile subtile. La inceputul lui Septembrie ’95 cautam disperata sprijin pentru tatal meu si raspunsuri pentru mine, asa ca am ajuns la un bioenergetician de renume. Desi modul in care am deschis ochii catre lucrul energetic a fost extrem de brutal, mi-a aratat o noua perspectiva. Intrebarile nu au incetat sa apara de-atunci si ele vor continua probabil pana voi trece in alt plan de existenta.

Asadar, am asteptat cu infrigurare sa-mi vina randul si am scos fotografia tatalui meu, expunandu-i specialistei in bioenergie, problema lui medicala. Cred ca a fost singura data in viata, in care as fi preferat sa fiu mintita. Doamna era probabil extrem de obosita de puhoiul de lume ce trecuse deja prin cabinetul sau, drept pentru care mi-a taiat vorba spunandu-mi sec “Ah, da’ n-am ce sa-i mai fac! Are crucea pusa pe frunte, nu mai apuca sfarsitul lunii!”.

Am iesit impleticindu-ma si am ramas paralizata ore bune pe o banca, in fata cabinetului. Toate intrebarile pamantului pareau ca navalesc atunci.. Si ce alta solutie as fi avut decat negarea? Am pornit astfel, mai departe, nauca prin tara, dupa ceaiuri si tratamente miraculoase. Asa m-a prins vestea ca tata s-a dus si trebuie sa ma intorc acasa. Era 30 Septembrie, uite ca apucase sfarsitul lunii.. dar nu pana in ultima clipa, exact cum mi-a fost spus.

Nu am incetat de atunci sa-mi pun intrebari si sa gasesc raspunsuri. Stiu sigur ca acest lucru va continua pana ma voi intalni din nou cu tata si poate in multe alte vieti, dupa. Intrebari de genul “Cine Sunt? De unde vin? De ce? Unde ma duc?” si multe asemenea, ne insotesc pe multi dintre noi asa ca Lucrarea mea a devenit cea de Insotitor pe Cale pentru cei care cauta raspunsuri, la randul lor.

Cum spuneam, luna Septembrie este in general una speciala pentru mine, dar anul acesta s-a intrecut pe sine in a-mi oferi daruri. Dupa ce m-a incununat cu cea dea 50-a coronita 🙂 mi-a oferit doua evenimente de resetare fizica, mentala, emotionala si energetica despre care o sa vorbesc cel mai probabil, multa vreme de-acum inainte.

Dand mai departe din darurile primite onorez si eu aceasta luna, initiind oferta speciala pentru pachetul ce cuprinde toate cursurile de pe Infobliss.roplatforma de cursuri energetice, de transformare si crestere spirituala, la care am aplicat exact discount-ul echivalent cu varsta implinita anul acesta 🙂

Ma bucur mult ca ceea ce fac este vazut printre altele si drept o “Conspiratie a binelui” asa ca nu imi ramane decat sa-mi continui darurile printr-un pachet special pe care l-am creat pentru toate cursurile mele online, astfel incat daca vrei sa privesti Cresterea din mai multe directii, sa o poti face integrat.

In perioada urmatoare voi incepe seria de webinare de sustinere pentru fiecare dintre acestea, asa ca daca te afli printre cei care vor sa participe in direct, te astept alaturi de noi (sesiunile inregistrate se vor incarca si ele pe site).

Pachetul special “Conspiratia Binelui” reprezinta instrumente de lucru pe teme de dezvoltare personala, transformare si crestere spirituala, astfel:

  • Cursul online Lucrul cu Umbrele – Cunoaste-ti Umbra si lucreaza cu ea! (4 module, 16 capitole, 20 exercitii tematice, 3 exercitii EFT script, 5 exercitii meditative si EFT audio) – as spune ca e pentru cei curajosi, daca de curaj avem nevoie pentru a renunta la suferinta (in orice forma este ea prezenta in viata noastra)
  • Cursul online Radical Forgiveness – Procesul de Iertare Completa (4 module, 13 capitole, 2 exercitii tematice, 9 exercitii EFT si meditative, script si audio) ­– este procedura care reprezinta fundamentul vindecarii – indiferent ca e vorba de cea trupeasca, emotionala sau sufleteasca – si ar trebui poate predata si aplicata la scoala (!)
  • Cursul online (Con)Stiinta Prosperitatii – Ghid Practic pentru Vremuri in schimbare (4 module, 13 capitole, 8 exercitii tematice, 9 exercitii EFT script, 6 exercitii meditative si EFT audio) este o combinatie de instrumente: lucru energetic pe chakre pentru eliberarea legamintelor subconstiente, identificarea convingerilor limitative cu privire la abundenta si prosperitate cu ajutorul modulului “Harta Banilor”, rescrierea programelor mentale cu ajutorul meditatiei “Elibereaza si Inlocuieste”, cresterea vibratiei in vederea accesarii abundentei prin “Jocurile Legii Atractiei”.
  • Cursul online 7 Nivele de Manifestare – Lucru energetic pe chakre (7 module complete de lucru pe cei 7 centri energetici principali, zeci de exercitii de activare, armonizare, curatare si vindecare, meditatii, procese de lucru cu privire la corespondentele cu corpul fizic, caracteristici, influente, afirmatii, dezechilibre, moduri de intarire).

Toate cursurile sunt online si pot fi accesate prin internet. Accesul este pe o perioada nelimitata si poate fi urmat in functie de programul specific si disponibilitatea fiecaruia. Exercitiile sunt practice, usor de aplicat si nu necesita o pregatire speciala, astfel incat continutul e gandit ca mijloc de sustinere permanenta si nu ca material static de informare.

Vezi mai jos pachetul si vino sa lucram impreuna:

Conspiratia Binelui

Cu drag, pe curand!
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *