Cheia Vietii tale

Cand inveti sa-ti observi vocea criticului interior, cu rabdarea, intelegerea si iubirea parintelui ce urmareste evolutia copilului sau, primesti Daruri din ce in ce mai pretioase. In dimineata asta am decis sa trec peste “recomandarea” acestei voci si sa ma intorc pe partea cealalta, desi ea imi semnala deja agitata “Scoala-te, gata, ajunge, avem treaba – azi suntem in 15, te-asteapta treaba la cabinet, trebuie sa platesti chiria, ai atatea lucruri de rezolvat!”.

Nu-mi amintesc daca am mai simtit vreodata ZERO rezistenta la.. propriile-mi rezistente, de-asta ma gandesc ca ceea ce a urmat e pur si simplu Gratie. Zero vinovatie, zero rezistenta, zero griji si multe alte “zero”-uri adunate care au dus la o ora de beatitudine, pura stralucire – ceea ce englezii numesc “Bliss” – un amestec de bucurie, fericire si extaz.

Nu am dormit, nu mi s-a “parut”, nici macar nu am fost intr-o stare de visare, ci am descarcat realmente coduri de Iubire, asa cum nu mi-a fost dat pana acum – fiind ajutata sa “inteleg” (a se citi “prin simtire”) ca nu iti trebuie absolut NIMENI si NIMIC pentru a trai Iubirea, ci ca o poti accesa prin alegerea de-a o hrani neincetat in inima ta.

Relatiile pe care le avem unii cu ceilalti au Darurile lor de adus, dar e timpul sa inceteze iluzia ca Iubirea este conditionata de existenta acestora. Nu intru acum in detalii, pentru ca este un eveniment absolut special, o experienta cu rezultate aproape palpabile – daca iau in calcul lacrimile de recunostinta care au siroit la primirea acestui Dar. Nu pot sa spun deocamdata, decat ca suntem atat de aproape de a trai Raiul pe Pamant, incat nici nu realizam acest lucru – cu siguranta ii voi dedica un spatiu amplu de expunere, in cel mai scurt timp.

Vreau sa te las cu o incurajare puternica – oriunde te afli acum, in orice moment al existentei tale, cu orice trairi – oricat de insuportabile ar parea, da-ti doar inca un pic de ragaz, pentru ca in acea clipa de oboseala maxima pe care acum simti ca n-o mai suporti, toate sistemele mentale de “supravietuire” sa-ti intre in colaps, facand loc in sfarsit, Starii de pura stralucire.

Mesajul care a incheiat pentru mine, aceasta sesiune de “transmisie” a fost ca “TU esti CHEIA Vietii tale” si am inteles ca nu mi se spunea mie in mod particular acest lucru, ci ca e bine ca el sa ajunga si la TINE.

Tema ultimei emisiuni la care am participat in cadrul seriei Dialoguri intre Minte si Inima, la 6TV este “Conectarea la Puterea personala” si te invit sa o urmaresti pentru a vedea o abordare diferita poate, de altele pe care le-ai observat de-a lungul timpului:

Conectarea la Puterea Interioara

 

Cu drag, pe curand!
Liliana Stanciu

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *