Ce numeri, sporeste! (participa la alcatuirea unui exercitiu pentru Abundenta)

Pentru ca una dintre plagile dureroase ale omenirii este legata de lipsa banilor, ma gandesc sa ne pregatim cum se cuvine pentru un an care se anunta influentat de un aspect astrologic extrem de rar si benefic in acelasi timp. Atentie! 2018 este un an greu, dar in sensul asumarii responsabilitatilor, nu in cel care priveste reusitele.

“Marea Trina” (sau “Ochiul lui Dumnezeu”) – considerat cel mai bun aspect din astrologie, influenteaza in 2018 comunicarea, relatiile, asocierile si parteneriatele. Ghici care este elementul comun ce afecteaza in mod normal, toate aceste aspecte? Relatia cu banii, desigur.

Tocmai am aflat ca o sintagma potrivita pentru acest an ar putea fi “Uniti, vom invinge”, intrucat la modul general, vom primi solutii la problemele ce ne framanta, in urma interactiunii cu grupul. De aceea probabil, mi se pare a fi un inceput de bun augur pentru o lucrare pe care mi-o doresc de mult timp – Vindecarea relatiei cu banii. Teoria reusitei o stim in general, dar asa cum spuneam cu ceva timp in urma, “Practica ne Inalta”.

Daca iti doresti cu-adevarat, vom lucra impreuna pe subiectul de mai sus – iar in unele intalniri de grup, chiar fara vreo obligatie financiara din partea ta, dar nu te lasa pacalit de acest aspect – s-ar putea ca el sa fie un impediment pentru cei care sunt obisnuiti sa valorizeze doar lucrurile pentru care platesc.

In fond si la urma urmei, se intampla adesea sa nu punem pret pe viata care ne-a fost data, pe lumina soarelui ce rasare in fiecarezi, pe aerul pe care il putem respira cu nesat sau pamantul generos pe care calcam si asta doar ca sa enumar cateva lucruri pe care ne consideram indreptatiti sa le primim, fara a fi “nevoie” sa fim recunoscatori pentru ele..

Tiparul Lipsei ne afecteaza calitatea vietii la cote inimaginabile, deja. Relatiile dintre parteneri se destrama, apar mari tensiuni in familii, lipsa de putere, victimizare, oboseala cronica. Nu mai e un secret ca lipsa resurselor materiale reduc si capacitatea cognitiva – nu ai CUM sa ai performante mentale maxime, in conditiile unui stres mentinut timp indelungat. Oamenii isi reproseaza tot felul de lucruri, stima de sine scade, sanatatea este afectata, de nivelul bucuriei nu mai vorbesc..

Si cu toate astea, in mod absolut de neinteles pentru mine, oamenii continua sa spuna ca banii nu aduc fericirea (?!) Incredibil 🙂 Se vede treaba ca cei care au avut interesul ca omenirea sa fie subjugata in permanenta, inlantuita in frici si lipsa de putere, au reusit din plin sa inoculeze acest program.

Cum ar fi cresterea ta spirituala daca ai avea mai multe resurse? Cum i-ai sustine pe cei dragi? Ce ai face mai usor si mai armonios in viata ta, in aliniament cu aspectele Inalte din tine?

Pentru a pregati un exercitiu care sa-ti “vorbeasca” direct, adu-ti contributia si scrie-mi UN lucru (poti si mai multe, daca doresti) pe care il poti numara/evalua/cuantifica, cu conditia ca acel lucru sa contribuie la ridicarea vibratiei tale, mai exact a nivelului de recunostinta, pace, bucurie, sau chiar si numai liniste si asezare. Observa Abundenta in orice forma iti apare in cale si te face sa te simti bine cand te gandesti la ea:

 • abundenta fulgilor de nea (daca in zona ta ninge si mai ales, daca iti place zapada), abundenta rasetelor de copii (la fel, daca iti plac copiii), abundenta firelor de nisip (daca esti in tarile calde si iti place nisipul cald pe care calci), abundenta florilor pe care le privesti in balcon, in gradina botanica sau oriunde le admiri, abundenta frunzelor uscate pe care calci (daca plimbarea prin parc si observarea lor te conecteaza la o stare de pace si bucurie), abundenta trilurilor in cantecul unei pasari, abundenta numarului de miscari ale cozii unui catel ce se bucura ca te vede.. ai inteles ideea: tot ce reprezinta Abundenta; in orice forma o observi; cu conditia sa te sustina intr-o stare de bine.

Stii deja ca principiul “tot ce numeri, sporeste” are atata sens. L-ai experimentat adesea poate, cand te-ai ingrijorat si numarul grijilor a crescut, cand ai observat numarul facturilor si acesta a crescut, cand ai numarat lucrurile care te enerveaza si ele si-au sporit puterea, cand ai numarat faptele celor care te-au nedreptatit si ele nu te-au ajutat sa te simti mai bine.

Hai sa schimbam tiparul in 2018! Numara numai ce face sa te simti din ce in ce mai bine!

Ajuta-ma sa completez lista de mai jos si promit sa fac un exercitiu pe care sa-l aplici cu bucurie. Asadar, incep eu:

 • Ma bucur pentru abundenta mesajelor primite de la oamenii care se simt bine datorita exercitiilor mele 🙂
 • Ma bucur pentru numarul melodiilor pe care le am in computer
 • Ma bucur pentru numarul picaturilor de ploaie – ai ghicit, imi place ploaia 🙂
 • .. acum e randul tau.. ce poti numara si te face sa te simti bine..

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Comments

comments

4 Comments

 1. -Ma bucur pentru plantele semanate si crescute de mine
  -Ma bucur pentru toate locurile noi în care ajung
  -Ma bucur pentru prietenii noi pe care mi-i fac
  -Ma bucur pentru toate întâlnirile cu ce dragi
  -Ma bucur pentru toate lucrurile facute de mine, cu mâna mea: picturi/ lucruri cusute/ aranjamente…
  -Ma bucur pentru cartile scrise
  -Ma bucur pentru cartile citite
  -Ma bucur pentru cursurile la care merg pentru a ma instrui

  1. Multumesc pentru bucurii!
   Asteptam sa ne spuneti despre cartile scrise, pentru a le pune pe lista noastra de bucurii pentru cartile citite 🙂
   Cu drag!

 2. Ma bucur pentru toate rasariturile de soare. Ma bucur pentru infinitatea cerului. Ma bucur pentru bucuria sincera a copiilor. Ma bucur pentru gustul cafelei proaspete dimineata,si in orice moment al zilei. Ma bucur pentru internet si telefon,pot trimite acest mesaj. Ma bucur pentru banii din portofel ,dar si pentru cei care tocmai mi_au fost promisi . Ooo ,ce frumoasa este viata!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *