Da sau Nu

Imi amintesc un material video cu Jacques Martel – autorul cartii “Marele dictionar al bolilor si afectiunilor – Cauzele subtile ale imbolnavirii” si stiu ca am fost surprinsa de claritatea unui mesaj important despre arta de a spune NU (daca iti suna familiar, am rugamintea sa mi-l trimiti, intrucat i-am pierdut urma).

Ceea ce mi-a ramas insa in minte este principala idee conform careia atunci cand spui NU unei propuneri, spui DA unui alt angajament pe care l-ai luat deja, fie fata de tine fie fata de altcineva. Sa spui NU actionand din zona de integritate, inseamna sa-ti arati cat de mult te iubesti, cat de mult te ingrijesti de propria persoana, de propria sanatate si propriile vise.

Pe de alta parte, cand spui NU din energia neputintei, alegand sa faci lucrurile urgente si nu pe cele importante, inseamna ca spui DA unui angajament luat la nivel subconstient, dar care e foarte posibil sa nu mai serveasca actualei etape de dezvoltare prin care treci.

Saptamana trecuta am trimis acest mesaj cu privire la intrebarile de putere pe care e bine sa ti le pui in privinta actualei locuinte a spiritului tau. Stiu ca poate iti suna pretentioasa denumirea pe care am dat-o trupului, dar prea multa vreme s-a practicat identificarea cu corpul fizic.

Priveste-te ca Spirit ce locuieste in aceasta linie de timp, intr-un vehicul binecuvantat si fa tot posibilul sa-l ingrijesti astfel incat sa te poarte cat mai bine in aceasta viata.

Am tot citit in ultima vreme pareri pro si contra termenului “detox”, dar si cu privire la necesitatea acestui proces. Tristetea este ca in incercarea fiecaruia de-a avea dreptate, vehementa parerilor nu face decat sa duca la divizare.

E drept ca multa lume pretinde detinerea formulei magice pentru sanatate si frumusete atunci cand vine vorba despre produse, servicii, diete sau evenimente de profil, astfel ca apar tot felul de bazaconii de recomandari.

Vestea buna e ca inca avem masura bunului simt si in plus, deschiderea spre intuitie ori de cate ori alegem acest lucru.

Raspunde-ti la aceste intrebari de putere si asigura-te ca DA-ul rezultat atunci cand spui NU, este pentru lucruri importante, nu urgente. Daca nu as fi verificat ceea ce iti propun, as fi tentata sa ma indoiesc de beneficiile promise in urma unui astfel proces de detoxifiere. Dar am fost acolo, iar rezultatele se vad. Si voi fi din nou. Iar asta e un lucru la fel de sigur 🙂

Am pregatit surprize pe care le voi trimite si celor cu care am lucrat in editia trecuta. Vom invata sa comunicam cu subconstientul folosind vizualizarea si vom taia legaturile energetice cu ceea ce nu ne mai serveste.

Nu cred ca exista mai mult de 15% din problemele de sanatate sau cele legate de controlul greutatii, care sa nu aiba legatura cu corpul emotional, astfel ca sunt convinsa ca abordarea mea, impreuna cu miscarea fizica, drumetiile, masajul, tehnicile energetice si cele 56 de sucuri vii, te vor sustine in Calatoria personala. Te-astept alaturi de noi:

MasterDetox

Cu drag, pe curand!
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *