“Lucrul cu anxietatea si cu depresia seamana cu un castron de spaghete: problemele si convingerile se impletesc unele cu altele si nu prea stii de unde sa incepi.” – Karl Dawson

In ultima perioada am primit mai multe intrebari – aparent din zone diferite de interes, dar in realitate, care tin de nevoile de baza umane si ca atare, vitale pentru a supravietui.

Apoi absolut “intamplator”, am citit in cartea “Transforma-ti convingerile, Transforma-ti viata”, respectiv in capitolul “Calmarea mintii” – din care am extras si pasajul cu care am inceput aceasta postare – despre un studiu realizat de Institutul pentru nevoile primordiale ale omului (Human Givens Institute, https://www.hgi.org.uk/).

Mai elocvent decat un articol in care sa iti dau cateva informatii de baza, am gandit ca este un instrument scris si unul vizual, care sa iti ia doar cateva minute pentru a vedea unde te pozitionezi fata de aceste nevoi pe de-o parte si ce poti face astfel incat sa obtii chiar si mai multe instrumente, pe de alta parte.

Vezi AICI tabelul cu cele 7 nevoi umane si stabileste unde te afli in acest moment (deschide-l sau da click-dreapta pe cuvantul “AICI” pentru a descarca fisierul), apoi urmareste materialul video de 6 minute, pentru a obtine chiar si mai multe repere (apasa imaginea de mai jos, pentru deschiderea lui):

 

Ne intalnim in acest weekend, la Cursul EFT Nivel 1&2 pentru a lucra cu Tehnicile de Eliberare Emotionala – instrumentul nr. 1 dupa parerea mea, cel mai eficient in ceea ce priveste integrarea emotiilor negative. Daca simti ca unul din cele doua locuri ramase e al tau, scrie-mi la info@eliberareemotionala.ro

Iti multumesc ca dai mai departe!

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

PS – Nu uita sa imi trimiti raspuns la intrebarea din materialul video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *