Calatoriile Sufletului

Calatoriile SufletuluiIar sunt usor nevorbita, desi nu pot spune ca plictiseala e cea care m-a impiedicat sa scriu in ultima vreme, atat cat as fi dorit. Dimpotriva, inca vin din urma cu multe proiecte incepute cu care merg in paralel, iar asta e doar una dintre metehnele mele.. Tot ce ma rog neincetat e ca suma calitatilor sa fie mai mare 🙂

Simt acum ca e important sa punctez ceva despre Calatoriile Sufletului, o lucrare pe care am inceput-o cu 6 luni in urma si pentru ca este “prea grea”, am lasat-o.. la dospit.

Imagineaza-ti ca poti sa afli despre tine, atat prin calcule sofisticate, cat si prin introspectie si contemplare, care iti este Calea cu exactitate, atat din punct de vedere al Misiunii, cat si al celor 3 lectii importante neintegrate din alte calatorii ale sufletului tau (lectii pe care in aceasta viata ti-ai propus sa le integrezi). Fascinant, nu-i asa? Pai nu prea, daca la un moment dat – sa zicem la 50 ani, de dragul exemplului personal 🙂 – realizezi ca NICI UNUL din cele 4 repere (Misiune + 3 lectii neintegrate) nu sunt “bifate” si ca de fapt, de-abia ACUM te-ai trezit (desi credeai ca ai facut-o in urma cu 20 de ani)!

Stiu ca pe de-o parte suna inspaimantator, dar te asigur ca nu e deloc asa 🙂 Chiar “Niciodata nu e prea tarziu”. Iar daca la 40 ani spuneam “Simt ca acum incepe viata cu adevarat”, la 50 ma pregatesc sa spun “Acum Vad, in sfarsit!” De dragul transparentei, iti dau cateva repere in ceea ce ma priveste, cu speranta ca nu vei inceta sa-ti cauti propriul Adevar:

  1. Misiune: Autonomie totala
  2. Cele 3 lectii neintegrate din alte calatorii, propuse pentru aceasta viata: a). Reabilitarea femininului sacru, b). Suma celor 9 calatorii ale sufletului (lectie grea!), c). Apelul spiritual – Adevarul despre veritabila securitate afectiva

Sigur ca nu voi dezvalui dintr-o data tot ce presupune munca mea personala – este nevoie de substanta ca sa pot sustine si pe altii, nu doar de vorbe – acestea nu te-ar ajuta. Am incredere insa, ca prin tot ce fac te voi inspira sa te asezi cat mai confortabil, pe Calea Ta.

Nu mai departe de ieri, am purtat o discutie cu unul dintre cei mai apropiati prieteni si parea ca incearca sa-i ia apararea unei cunostinte comune, desi nu eram deloc in pozitia de Acuzator. Probabil esti familiarizat cu sintagma “Este Ceea Ce Este”, astfel ca eu doar explicam “din interior” comportamentul Salvatorului, dar nu atat din punct de vedere al actiunilor, ci al energiei si motivatiei ce sustin actiunile. Mare diferenta!

Spun “din interior” pentru ca sunt complet in pozitia in care am aspectate caracteristicile comune celor din zodiile Fecioara si Rac (fiind evident, Fecioara cu ascendent in Rac), iar printre “calitatile” acestora se numara caritatea si serviciul in slujba celorlalti. Nu, nu am gresit punand “calitatile” in ghilimele.

Pana in momentul in care nu esti Constient de energia din care faci ceea ce faci, orice “calitate” este doar un mecanism prin care supravietuiesti. Ego-ul tau supravietuieste, ca sa fim mai precisi.  Nu esti “bun” cand esti bun, daca asta este doar un instrument de validare si “ii ajuti” pe altii pentru ca altfel nu te simti in veci, acceptat, validat si iubit. Problema e ca acest tip de “iubire” e atat de bine deghizat, incat nici nu realizezi cum te fura.. pana cand realizezi.

Priveste bine de tot in viata ta si fii atent mai ales la “calitati”, nu la defecte. Umbrele sunt clare si dezvaluite, nu au secrete. Stim cu exactitate ce respingem, desi cel mai sanatos ar fi sa le privim “la a doua vedere” (revezi exercitiul practic “Respecta Umbrele”, sugerat cu ceva vreme in urma).

Priveste bine de tot in viata ta si vezi toate situatiile in care iti exprimi “calitatile” din ranile personale, nu din Puterea personala. Mare pacaleala in aceste vremuri.. cata lume ranita care spune “nu inteleg de ce mi se intampla asta, eu n-am facut decat bine in viata mea”.

Tema de astazi Joi, la 18.30, in cadrul intalnirii Dansand cu Viata este chiar “Ajutor sau Contributie?” si vei vedea cat e de important sa te pozitionezi corect fata de “calitatile” tale. Pentru cei care nu ni se pot alatura, vom reveni in cadrul articolelor si speram cat de curand si online, in intalniri directe.

Formular de Inscriere

Cu drag, pe curand!
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

PS – Scrie-ne sa iti trimitem noua adresa – este in aproprierea statiei de metrou Piata Muncii, Bucuresti.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *