Busola

“Toti existam cu un scop. Care sa fie acela? Te-ai gandit vreodata? Cine ar vrea sa existi?”

Privirea imi aluneca pe marginea politei pline cu carti si prind din zbor un gand ratacit “Ar trebui sa le asez invers..” Prima din teanc este “Mesaje din Constelatia Pleiadelor”. Mai ridic o data patura, cu o ultima miscare de aranjare a patului si inevitabilul se produce – o ridic de jos cu nerabdare, pentru a citi paginile care STIU ca s-au grabit catre mine:

“Existati cu un scop fiindca sunteti parte din Lantul neintrerupt al constiintei. Nimeni nu exista in afara sistemului. Toti suntem parte a intregului. Cautati acest scop.”

Da. Problema este insa, ca vreme indelungata il cautam cu mintea. De la ghicitul in cafea pana la cele mai sofisticate instrumente de predictie, mintea vrea sa inteleaga si sa afle raspunsul la ceea ce pare intrebarea de gratie “Care e menirea mea?” Ca si cum odata ce l-am afla, ne-am duce acasa si am urma toti pasii necesari pentru a face.. ceea ce am venit sa “facem”.

Intrebarea Barbarei Marciniak persista: “Cine va vrea?.. Ca fiinte electromagnetice, transmiteti pe calea undelor esenta fiintei voastre si celorlalti. Cand intalniti o persoana speriata si va dati seama de asta, la fel o veti recunoaste si cand e fericita – daca va acordati simtul pentru acest gen de recunoastere. Aveti misiunea de a purta informatia si de a ajunge sub forma umana, la cel mai inalt grad al perfectiunii. Evolutia voastra va antrena schimbarea multimii.

Multi va cunoasteti deja codul si destinatia. Stiti ca il puteti accesa in ungherul cel mai adanc al fiintei voastre. Principalul obstacol pe care-l intampinati este gandirea logica, temandu-va de fiecare data ca nu aveti pregatirea necesara sau ca nu veti face fata.”

Marciniak denumeste emotiile “Un secret din cronicile Timpului”. Personal, nu cred ca exista ceva mai frumos decat aspectul nostru emotional si nu cred ca as fi putut alege ceva mai potrivit de lucru in aceasta etapa a vietii mele, pentru propria-mi bucurie.  Eu cred ca emotiile reprezinta un mecanism perfect ce ne arata directia, o adevarata Busola.

Oamenii au nevoie de emotii pentru a se pune in legatura cu sinele spiritual.Corpul mental este strans unit de cel fizic, iar cel emotional e atasat de corpul spiritual. Acesta din urma isi dovedeste autonomia dincolo de limitele corpului fizic.

Multi refuzati sa depasiti barierele emotionale, sa invingeti neputinta sinelui, de teama ca va veti rani. V-ar placea sa ziceti “Abracadabra” si relele sa dispara pur si simplu. Durerea va face sa simtiti, chiar cand nu sunteti in stare sa simtiti. Ca sa va atrageti singuri atentia ca niste incapatanati ce sunteti, va provocati durere numai ca sa va demonstrati puterea si sa va treziti la viata”.

Acum inteleg de ce mi-a cazut cartea-n cap.. Nu as fi putut mai bine sa te introduc in rezultatele muncii pe care o fac de sapte ani incoace. Daca simti ca lucrul cu emotiile este o chemare si pentru tine, atunci vei dori sa vezi care e modalitatea prin care sa faci asta ca un profesionist.

Indiferent ca esti un:

  • Life coach care doreste sa-si extinda calificarile
  • Terapeut doritor sa integreze EFT-ul in practica curenta
  • Psiholog in cautarea unor instrumente eficiente
  • Doctor cu deschidere pentru aplicarea metodelor complementare
  • Profesor ce doreste sa-si extinda abilitatile de predare
  • Alt profesionist care vrea sa-si potenteze rezultatele muncii

sau pur si simplu vrei sa te vindeci si sa cresti cu Tehnicile de Eliberare Emotionala, aplicandu-le pentru tine si cei dragi, vei constata ca procesul de acreditare este unul stimulativ, ce iti aduce recompense si experiente de invatare accelerata.

Vezi AICI detaliile“E foarte important ca oamenii sa se increada in ceea ce simt si sa se lase calauziti de afectivitate. Toate emotiile sunt nestemate nepretuite care va vor dezvalui adevarata identitate. Sunt rampa de lansare de care veti avea mereu nevoie. Afectivitatea scoate la iveala umanitatea din fiecare. Va permite accesul la corpul spiritual. Este cheia vietii in realitatea voastra. In multe alte realitati nu o veti gasi, dar aici este darul cel mai de pret.

Sa va negati eul emotional inseamna sa faceti cea mai nesabuita prostie. Fara el nu veti reusi in veci sa indepliniti extrem de dificila misiune de care va tot vorbim. Inseamna sa va alaturati maselor care se uita la televizor si se simt victime fara sa inteleaga nimic. Durerea resimtita prin emotii trebuie sa va faca sa aflati sursa ei, scopul ei si mai ales cum de ati ajuns sa va transferati durerea la nivel emotional.” – Mesaje din Constelatia Pleiadelor, Barbara Marciniak.

Nu uita sa vii alaturi de noi, Duminica 14 Mai, la 7 ore de Conectare Constienta cu Mama Pamant, prin Tehnici de impamantare, Consacrari, invocari si armonizari, constientizari, intelegeri si impartasiri interactive. Nu te lasa indus in eroare de pretul modest in raport cu importanta temei si puterea tehniciloreste stabilit de chiar Mama Pamant si nu glumim cu astfel de aprecieri! Fara indoiala ca aceasta Fiinta Mareata se asteapta sa ne strangem in numar cat mai mare, indiferent de locatie/ facilitatori/ prilej, numai sa fim gata odata, a ne Conecta Constient cu Ea!

Si pentru ca imi cad cartile in cap cand trebuie sa spun ceva important 🙂 iata ca si cu acest prilej am primit ieri “intamplator” un mesaj, exact cu tema “Campul emotional ce afecteaza Planeta”. Sa extragem doar atat: “Dupa ce Marina Popovici a facut cunoscute aceste studii, oamenii de stiinta au estimat ca haosul emotional al fiintelor umane perturba foarte mult energia planetei, care a inceput sa raspunda din ce in ce mai violent la o asemenea situatie”.

Mama Pamant ne asteapta in fiecare moment:

Vezi AICI detaliileIn ordine cronologica in continuare, nu uita nici de intalnirile obisnuite cu teme neobisnuite – neobisnuite pentru cei aflati in rezistente, care nu vor sa iasa din zona de confort. Intrebarea lunii este “Mai avem nevoie de Autosabotare?”. Daca alegi Transformarea Constienta, atunci plecam de la aceasta intrebare si te asteptam la:

 – Dansand cu Viata – Exercitii de Aliniere si Integrare, maine Vineri 12 Mai, ora 18.30, cu tema “Drumul de la Limitare la Imputernicire”. Te asteapta constientizari, lucru sustinut si puternice exercitii EFT.

Formular de Inscriere– Seara de lucru EFT “Paseste in Propria Putere”, Joi 18 Mai 2017, orele 18.30 – 21.30 – o seara de Lucru Impreuna pentru claritate, puterea alegerilor si repozitionare in raport cu Puterea Personala, folosind Exercitii de constientizare, Tehnici de Eliberare Emotionala, Intrebari de Putere, 3 Pasi esentiali de lucru.

Vezi AICI detaliileTe rog da mai departe, daca rezonezi cu ce am impartasit.

Te-astept cu drag, pe curand!
Liliana Stanciu

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

PS – Nu uita sa apesi butoanele de mai sus si sa (re)descoperi ce ti se potriveste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *