Daca citesti aceasta postare, priveste si filmul “Universul conectat”. Nu ti-l trimit doar pentru ca este un documentar ce exploreaza noi intelegeri in stiinta, care dezvaluie o imagine ampla asupra interconectarii. Ti-l trimit pentru ca este o piesa importanta inclusiv pentru felul in care ne raportam la timp, la experientele noastre, la interconectarea dintre noi si mai ales, dintre parti (aspecte) din noi. Iar in legatura cu ce ma intereseaza cel mai mult in ceea ce fac, este perceptia pe care o putem extinde atunci cand ne raportam la experientele noastre din trecut.

Avem sansa unei transformari uriase atunci cand realizam ca suntem conectati cu totul si ca totul conteaza in Univers. Amprentam realitatea si suntem amprentati de catre aceasta, pe masura ce o traim in fiecare clipa. Trimitem si primim informatie in mod constant, astfel ca nimic nu ar fi la fel daca noi nu am fi aici, participand la aceasta incredibil de complexa lucrare a naturii.

Avem astfel, o responsabilitate cu privire la sentimentele si comportamentele noastre. Nassim Haramein este un fizician si inventator, educator si director de cercetare, un geniu care ne intreaba: “Cu ce hranesti Universul? Ce vrei sa lasi in urma ta? Cu ce vrei sa amprentezi realitatea? Ai puterea in fiecare clipa a fiecarei zilei sa alegi ce esti, ce simti si cum te arati lumii. Alegerile tale conteaza in propria viata si influentezi intreaga viata in jurul tau. Inima ne spune tot ceea ce nu putem vedea. Daca alegem puterea imaginatiei, lumea noastra se poate schimba.”

Eu rezonez profund cu acest adevar, insa stiu in acelasi timp ca multi dintre noi am avut probleme la un moment dat cu “Ai puterea in fiecare clipa a fiecarei zilei sa alegi ce esti, ce simti si cum te arati lumii.” Unii chiar se intreaba “Chiar am aceasta putere?!”

La cursurile EFT si Matrix Reimprinting vedem in mod clar cum ne reconectam la aceasta Putere. Nu ne-o da nimeni si nu ne-o luam de nicaieri. As zice chiar, ca nu invatam lucruri noi, ci cum sa ne dezvatam de cele care au inceput sa ne impiedice de ceva vreme.

Filmul pe care ti-l propun pentru acest weekend – sau oricand citesti mesajul de fata – coroborat cu teoria care afirma ca trecutul, prezentul si viitorul exista simultan, iti vor da poate si mai mult, dimensiunea importantei calatoriei interioare.

Teoria propusa de Dr. Bradford Skow, profesor asociat la Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT), indica faptul ca, “daca ar fi sa privim in Univers, am observa efectiv cum Timpul si Evenimentele se raspandesc in toate directiile”.

In opinia sa, timpul nu trece, ci mai degraba este mereu prezent intr-un “univers-bloc”. Perceptia noastra este cea care ne da impresia de “trecere a timpului”, in realitate, timpul doar este. Prin urmare, toate evenimentele posibile sunt deja prezente in cosmos. Nu trebuie sa facem altceva decat sa le descoperim, traindu-le.

De altfel, la inceputul secolului douazeci, teoriile fizicii moderne au fost revolutionate de Albert Einstein, care a demonstrat ca timpul este relativ si ca depinde de miscare si de gravitatie. De asemenea, savantul afirma ca ”trecutul, prezentul si viitorul sunt doar iluzii” si asta nu e doar o figura de stil.

Iar daca te intrebi cu ce te ajuta toate astea, gandeste-te doar la cateva emotii negative si aminteste-ti care este perioada cea mai indepartata in care banuiesti ca le-ai experimentat pentru prima data. Tocmai ai aflat varsta pe care inca o ai de fiecare data in care iei o decizie sau stabilesti un adevar, folosind ca reper emotiile tale din prezent.

In doua ore incepem ultima zi a Cursului acreditat EFT din Cluj. Nu ma mir ca oftatul si plansul ne insotesc, la fel ca si zambete largi de noi intelegeri, revelatii si lucruri la care participantii obisnuiesc sa spuna “e pentru prima data cand ma gandesc la asta in acest mod”, sau “e in regula, acum sunt linistit cu asta”, sau raspunzand la invitatia de a gasi emotia negativa “nu, nu mai e acolo”.

Daca totul este interconectat si daca timpul liniar nu exista asa cum l-am cunoscut si experimentat noi pana in prezent, poate o noua etapa se deschide, oferindu-ne noi perspective si modalitati sigure de integrare a emotiilor.

Inca te mai poti inscrie la Cursul Matrix Reimprinting (Reprogramarea Matricei Informationale) din 06-09 Aprilie. Conditia de participare este de a fi urmat Cursul EFT Nivel 1&2, pe care il mai organizez in Bucuresti, in weekend-ul 29-31 Martie – ai toate detaliile aici: http://eliberareemotionala.ro/acreditare-eft 

Nu pot incuraja mai mult pe cineva, sa urmeze acest parcurs pentru o Calatorie mai usoara si pentru intelegeri pline de sens. Daca simti adevarul faptului ca atat timp cat aspectele tale mai tinere nu se simt iubite si in siguranta, merituoase si “in regula” – nu te poti simti nici tu la fel, atunci te invit sa iti explorezi Matricea 🙂

Scrie-mi pe adresa info@eliberareemotionala.com daca te intereseaza mai multe detalii despre organizare, facilitati de plata si modalitati prin care este posibil sa ai experienta acestei transformari.

Sa iti fie cu spor si bucurie si nu uita sa dai mai departe!

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

PS – Prea e coincidenta ca in mai putin de o saptamana am primit doua mesaje care sustin cele de mai sus. Pe de alta parte, sunt peste o suta de practicieni care au venit la cursurile mele, asa ca nu ma mai mira. Totusi iti trimit ca sa ai repere in plus:

“Ieri am lucrat EFT, printre altele si pe frica de a face bani si stresul cu privire la constructia site-ului. Ghici ce? Azi am gasit bilet de avion dus-intors la 16 euro, asa ca vin la Matrix 🙂 Si legat de site, am cumparat domeniul si sunt in discutii cu un cineva care era fix sub nasul meu, foarte bun programator – are nevoie de serviciile mele, iar acum vom face barter. Si imi faceam atatea griji!”

“Iti scriu doar ca sa-ti mai aduc aminte din cand in cand, cat de bine stii tu sa ghidezi! 🙂 Si sa-ti multumesc ca in ultimul an cred ca am facut peste 100 de terapii individuale Matrix Reimprinting si EFT, pe care le combin cu theta healing si activitatea mea de yoga si chiar s-au schimbat vieti! Te iubesc si iti multumesc ca ai contribuit la misiunea mea. Chiar nu a fost nici-o sedinta in care sa nu vina vreo amintire sau sa se blocheze omul.. toate au curs frumos frumos!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *