HarmonyDin proprie experienta, pot sa spun foarte clar ce NU imi place. Daca ma trezesti in toiul noptii, iti spun pe nerasuflate ce nu vreau sa se intample, ce nu vreau sa experimentez si ce nu vreau sa ma doara.  Dar asta vine instinctiv. Daca ma adun repede, aleg sa Observ felul in care ma simt si sa accept ca am dreptul sa ma simt.. exact asa cum ma simt.

Emotiile si gandurile negative sunt vitale pentru supravietuire – nu le putem impiedica, intrucat sunt parte din felul in care suntem construiti. Din 100 de cautari pe internet – cu privire la emotii si ganduri negative, 99 dintre solutii ne invata cum sa gandim pozitiv, astfel incat sa contracaram rezultatele negative. Ca si cum atunci cand mi-e foame, ma ajuta sa spun “Ce bine ca sunt satula!” sau atunci cand imi rup un picior, pot sa spun “Ce bine ca mai am unul!”

Fiecare gand si emotie negativa, fiecare experienta asa-zis “negativa” aduce cu sine un dar si e drept ca nu-l putem privi initial ca atare, dar exact acest “lucru negativ” este semnalul care ne arata directia in care e bine sa ne indreptam.

Asadar, asculta ce iti spun gandurile! Asculta ce iti spun emotiile si propria realitate! Suntem intr-un continuu proces de evolutie – suntem intr-un proces de adaptare la frecvente de exprimare pe care nici nu le-am visat!

Solutia de a privi “partea plina a paharului” nu are nici o valoare atata vreme cat “partea goala” este negata. Sintagma “ma accept exact asa cum sunt” pe care o folosim in Tehnicile de Eliberare Emotionala, presupune ca nu luptam impotriva naturii. Cand cineva se forteaza si lupta impotriva raspunsului natural al creierului la anumiti stimuli, e ca si cum inoata impotriva curentului!

Este o mare diferenta intre a-mi indrepta Atentia catre ceea ce vreau sa simt “acolo”, DUPA ce Observ felul in care ma simt “aici”, in comparatie cu a privi intr-“acolo”, batand din picior ca nu vreau sa fiu “aici”.  Secretul Legii Atractiei – atat de mediatizata si stramb interpretata in ultimii ani – este starea de “ca si cum” ai FI deja, acceptand ca singura diferenta intre “aici” si “acolo” este data de vibratie, nu de spatiu, timp sau circumstante.

Rolul de Observator cere putina practica dar efortul este rasplatit inzecit. Acceptarea si permiterea emotiilor negative in viata noastra, ne pot salva de multa suferinta. Desi avem instinctul de a fugi de starile care ne aduc suferinta, Observarea lor este de fapt, punctul de plecare pe drumul Vindecarii.

Si cum spuneam, in vara asta chiar avem “Liber” la gratie si usurinta! 🙂 Fie ca ne vom intalni sau nu, dati-va voie sa credeti si sa simtiti asta!

La invitatiile venite din partea a doi oameni minunati, sunt onorata sa le calc pragul si o fac cu bucurie pe 26 Iulie la Bistrita si 31 Iulie – 03 August, la Vama, in jud.Suceava.

Daca v-ati dorit sa experimentati lucrul cu Tehnicile de Eliberare Emotionala participand la Atelierul de lucru, dar nu ati reusit din cauza distantei, poate Bistrita va este mai aproape in aceasta perioada. Dna Nicoleta Sasu, psiholog si realizator al emisiunii “Cabinetul de Psihologie” – www.as-tv.ro, https://www.facebook.com/CabinetulDePsihologie, organizeaza acest curs ale carui detalii le gasiti AICI.

A doua noutate care ne poate ajuta pe calea usurintei este si organizarea unui Atelier extins, in weekendul 31 Iulie – 3 August, cand vom invata si exersa timp de 3 zile, Reteta de baza, Tehnici avansate, Meditatia in 6 etape pentru manifestarea abundentei, exercitii de Medicina Energetica si exercitii particulare pentru grupul care urmeaza a se forma, intr-un peisaj de basm, la Casa Elvira, in jud.Suceava.

Investitia in cele 15 ore de curs este de 250 RON, iar proprietarul locatiei ne-a pregatit conditii deosebite si o oferta speciala pentru grup: 75 RON/ noapte pentru cazare cu mic dejun inclus/ persoana, iar masa servita la restaurantul dedicat, cu preturi pe variante la alegere: pranz sau cina completa:  42 RON/ persoana (ciorba, fel principal, desert, apa minerala sau plata), cina standard: 32 RON/ persoana (fel principal, desert, apa minerala sau plata), sau ambele mese asigurate, pranz si cina: 60 RON.

Alegerea cu privire la variante va apartine, la fel si momentul in care veniti (ne intalnim Joi la ora 17.00 – pentru a ne cunoaste si a ne armoniza energiile, dar incepem cursurile Vineri, la ora 09.30), retineti doar ca suntem un grup mic, numai 10 persoane si daca va doriti acest tip de experienta este necesar sa va hotarati pana pe 10 Iulie.

Gasiti detalii si formatul activitatilor zilnice, AICI.

Va astept inscrierile pe email, la: info@eliberareemotionala.ro sau telefon 0731 346579 iar celor pe care nu-i voi intalni chiar acum, va doresc o vara minunata, cu-adevarat plina de gratie si usurinta!

Cu drag,
Liliana

http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *