Asa cum face tot omu’ hotarat la inceput de an, am trecut si eu saptamana trecuta prin sesiunea aceea importanta de sinceritate, in care stai fata in fata cu tine si te intrebi “Ce vrei de fapt?!” 🙂

Nu mica mi-a fost mirarea ca atunci cand am decis sa fac asta, primele cuvinte ce mi-au aparut in fata formau un citat din “Stiinta Mintii” de Ernest Holmes: “Viata este o oglinda si ii va reflecta ganditorului, toate gandurile sale”.

Hmm.. pai atunci, ce rost are sa-mi mai fac planuri? Nu-i mai bine sa fiu Constienta de gandurile mele si sa vad daca vibratia lor ma sustine in ceea ce imi doresc? Da si nu. Ambele sunt necesare.

Dar pentru ca de energia si vibratia gandurilor si emotiilor care formeaza traseul abundentei si prosperitatii, ne ocupam in cursul ConStiinta Prosperitatii, imi propun ca astazi sa iti trimit cateva repere importante din Codul Abundentei scris de Julie Ann Cairns. De cand am vazut filmul pe care l-a realizat sub acelasi nume, o urmaresc indeaproape si rezonez cu energia ei.

Daca esti in grupul celor care au ales sa lucreze cu Pachetul special Conspiratia Binelui (mai poate fi achizitionat cu reducerea de 50% pana la sfarsitul zilei de astazi, 08 Ianuarie), vei invata in cadrul webinarului de Vineri sa iti faci singur, unul din cele mai importante exercitii: Harta Banilor. O vei face in direct, in timpul intalnirii noastre, sau ghidat de inregistrare, daca nu poti participa.

Si daca esti prea “spiritual” pentru a pune pret pe un asemenea subiect, iti spun doar ca in aceste cursuri lucram energetic pentru eliberarea legamintelor subconstiente, ne identificam convingerile limitative cu privire la abundenta si prosperitate, rescriem programele mentale cu ajutorul exercitiilor meditative sau EFT si ne crestem vibratia, in vederea accesarii abundentei.

 

Iata acum, un proces simplu de manifestare in 5 pasi, propus de Julie Ann Cairns, de la care am plecat cu ideea acestei postari.

Lucrurile incep cu adevarat sa fie alimentate cu putere in capacitatea noastra de a ne manifesta visurile, atunci cand ne angajam in mod activ pe 3 nivele de constiinta: 1). constientul, 2). subconstientul aliniat si 3). supraconstientul

Lucruri uimitoare incep sa se intample atunci cand activam TOATE resursele noastre de constiinta in procesul de manifestare. Iata un simplu ghid pentru a face acest lucru:

1). Vezi cu claritate care iti este obiectivul. Reflecteaza asupra motivatiilor mai profunde ale obiectivului tau, ceea ce inseamna ca e nevoie sa te gandesti profund care iti este in primul rand motivatia, ce te determina sa vrei acel lucru. Verifica integritatea obiectivului tau. Este cu adevarat pentru binele tau cel mai Inalt si al celor implicati? Fa unele sapaturi pentru a descoperi daca intr-adevar crezi ca poti obtine acest obiectiv. Si daca l-ai obtine, crezi ca poate crea alte probleme de care subconstientul incearca sa te protejeze? Daca apare vreun blocaj, asigura-te ca ai de-a face cu acesta inainte de a continua.

2). Mentioneaza obiectivul clar, de preferinta in imagini, filme interne si sentimente (limbajul subconstientului) si cere-i atat subconstientului cat si supraconstientului sa le proceseze si sa te ghideze.

3). Asteapta. Fii rabdator. Nu ai controlul asupra timpului necesar pentru a obtine un raspuns clar. Crede ca procesul este in curs de desfasurare. Si fii recunoscator pentru ceea ce ai deja acum. O practica de recunostinta zilnica te va pune intr-o stare receptiva pentru a primi in viata ta mijloacele pentru a-ti atinge scopul.

4). Asculta-ti emotiile, sentimentele si sugestiile intuitive, pastreaza-ti ochii deschisi pentru semne si foloseste acele informatii pentru a te ajuta sa decizi asupra unei actiuni adecvate.

5). Ia masuri. Nu se intampla prea mult fara participarea noastra activa si dorinta de a actiona atunci cand timpul si circumstantele sunt corecte. Fii pregatit pentru oportunitate atunci cand ea apare.

 

Realizez ca poate sa para simplu si chiar asa si este. Dar cum spun mereu, e simplu insa nu usor de aplicat. Desi asta ar putea sa para un program negativ, in sine. POATE fi si usor, cu conditia de a vedea ce ne blocheaza si de a ne DEZVATA de unele lucruri, nu neaparat de a invata unele noi. De aceea ne aflam cu totii in astfel de grupuri, sustinandu-ne unii pe altii si inspirandu-ne. Voi reveni cu detalii despre acest plan de manifestare si cu unele mici “secrete” pe care le poti pune si tu in aplicare.

Pana atunci, poate vrei sa revezi cele 10 articole postate in ultimele 30 de zile de la inceperea campaniei de promovare a cursurilor online din Pachetul special Conspiratia Binelui, care mai poate fi achizitionat cu reducerea de 50% pana la sfarsitul zilei de astazi, 08 Ianuarie.

Iti multumesc ca ai primit tot ce am avut de oferit in aceasta perioada si iti doresc sa te bucuri de resursele bogate, indiferent de data la care vei ajunge in fata acestor randuri. Ai incredere ca intotdeauna exista un timp potrivit pentru toate 🙂

 

Anul acesta voi lucra indeaproape cu cei care au ales deja sa vina spre mine. De aceea a fost important sa pun bazele acestui “trib”, iar numele lui nu putea fi mai potrivit decat Conspiratia Binelui! 🙂 El a venit prin inspiratia Danielei Jula, in urma cu un an cand ne-a gazduit in Belgia, Cursul acreditat EFT Nivel 1&2. Iti multumesc prietena draga!

In cazul in care te intrebi daca voi mai avea timp sa postez Resurse gratuite, vei auzi din partea mea, un rasunator DA 🙂 Unul dintre motivele pentru care nu mai lucrez in sesiuni individuale este tocmai pentru face cunoscute pe scara larga, instrumente de constientizare, vindecare, transformare, integrare si ridicare a vibratiei.

Cursurile din Pachetul special Conspiratia Binelui nu sunt gandite ca materiale statice de informare, ci ca sustinere in transformare, de aceea este nevoie ca fiecare sa lucreze efectiv ce se afla in ele, iar eu o sa ajut in acest sens prin webinare. Cele care au loc in Ianuarie sunt: “In cautarea Umbrei” (Lucrul cu Umbrele), “Harta Banilor” (ConStiinta Prosperitatii) si “Iertarea Completa” (Metoda Radical Forgiveness).

Incepand cu luna Februarie vom avea intalniri pentru Lucrul energetic pe Chakre. De asemenea, cursul ConStiinta Prosperitatii va fi extins cu materiale suplimentare, sub numele Curs de Manifestare.

 

Cred ca am acoperit cele mai importante informatii. Nu ezita sa imi scrii pentru detalii suplimentare, in cazul in care doresti sa afli mai mult despre activitatea mea, trimitandu-mi un mesaj la info@eliberareemotionala.ro

Te rog frumos sa dai mai departe si iti multumesc!

 

Cu drag, pe curand!
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *