Ai vreo slabiciune care iti saboteaza realitatea? – partea intaia

In hamac

Nu multa lume stie despre importanta sistemelor energetice care stau la baza vietii, astfel ca aducem in prim plan, cateva lucruri despre acestea – asa cum sunt ele clasificate de Donna Eden. Ea este un pionier in domeniul Medicinei Energetice, recunoscuta fiind pentru capacitatea sa de clarvedere si pentru diagnosticul precis efectuat pe baza principiilor energetice.

Persoanele care “vad” energia pot descrie cu acuratete anatomia corpurilor subtile, iar imaginile lor converg in aceeasi directie. Ele sunt sustinute mai nou si de masuratori stiintifice ale campurilor electromagnetice si de asemenea, se coreleaza cu energiile subtile descrise in toate culturile lumii, indiferent de termenii sau conceptele folosite.

Pentru ca am finalizat intregul material si este mult mai vast decat am prevazut, il trimitem in doua parti astfel incat sa fie usor de digerat. Intrucat vorbim despre un amplu complex de sisteme energetice, metaforic vorbind il putem considera un adevarat ecosistem. Dintre elementele sale, un numar de noua se evidentiaza in principal si au un definitoriu impact asupra corpului si mintii umane.

Inainte de a trece prin ele se ridica insa, intrebarile legitime “Am vreo slabiciune care imi saboteaza realitatea?” sau poate “Functioneaza acest ecosistem energetic in cele mai bune conditii si pentru mine?” si chiar mai important decat atat, “Pot sa-l influentez?”

Imagineaza-ti ca avem abilitatea ca in permanenta sa determinam schimbarile dorite, acolo unde constientizam la un moment dat ca ele sunt necesare. Acum considera ca aceasta este pura realitate, nu “doar” imaginatie, iar cei care au lucrat deja cu 7 Nivele de Manifestare stiu despre ce vorbim.

Saptamana trecuta am trimis un Test Complet de Autoevaluare a Centrilor Energetici, iar reactia a fost peste asteptari, asa ca lucram in continuare la raspunsurile personalizate si chiar daca mai dureaza cateva zile, rezultatul iti va da unele directii de actiune ce te ajuta sa:

 • Poti identifica centrii energetici care au nevoie de curatare, vindecare, energizare, armonizare si echilibrare
 • Poti intelege importanta acestora in toate aspectele vietii si felul in care te influenteaza din perspectiva principiilor universale in legatura cu: 1). Supravietuirea, 2). Creativitatea, 3). Identitatea, 4). Iubirea, 5). Exprimarea, 6). Intelegerea si 7). Transcendenta

Toate lucrarile si Lucrarile noastre sunt strans legate de abordarea Vietii din punct de vedere holistic, iar tehnicile, cursurile, metodele sunt construite si aplicate astfel incat sa functioneze sinergic si integrativ. Incheiem zilele acestea o perioada de sase luni in care am lucrat sustinut la o programa de evenimente pe care nici macar nu am visat-o, asa ca cel mai potrivit ar fi sa spunem ca “am fost impinse” catre ea 🙂

Ramai aproape pentru partea a doua a acestui mesaj, astfel incat sa afli detalii atat despre cele 9 componente ce alcatuiesc ecosistemul energetic susmentionat, dar si vesti despre lucrarile pe care le putem parcurge impreuna:

 • Cursuri de certificare Nivel 1 si 2 – Tehnici de Eliberare Emotionala, EFT
 • 7 Nivele de Manifestare – Lucru energetic pe Chakre
 • Alchimia Iubirii – Intregime si Transformare prin Deschiderea Inimii
 • Comuniune cu Mama Pamant – Trecut, Prezent si Transcendenta
 • Purtatoare de Inima – Cheile prezentei feminine, sesiune de antrenament intensiv
 • Retragerea spirituala – In ochiul gratiei interioare
 • Tabara de Resetare Constienta – Detoxifiere fizica si emotionala,
 • Seria de intalniri Constienta si Ascensiune – si nu in ultimul rand,
 • Seria de intalniri Dansand cu Viata – Exercitii de Aliniere si Integrare.

Rareori abordam in timpul intalnirilor noastre, subiecte de discutie, meditatie, relaxare, exercitii sau tehnici care sa nu duca, sa nu faca referire, sa nu atinga intr-un fel sau altul spatiul fizic, emotional sau energetic al Inimii – si toate acestea, cu trimitere la ceea ce ne intereseaza in mod explicit si anume, planul spiritual.

Spunem astfel pentru ca mai ales in aceste timpuri extra-ordinare (a se citi “care nu au legatura cu lucrurile comune pe care le traim de obicei”) suntem chemati, imbiati, impinsi usurel sau mai zdravan de la spate, de Energiile minunate si accelerate care coboara in valuri in acest Plan al Tridimensionalitatii.

Priveste in jur si observa ce se intampla cu cei care raman intepeniti in vechile tipare nedorind cu nici un chip sa isi schimbe obiceiurile, credintele, sentimentele, faptele interioare si exterioare. A devenit stringent necesar sa facem loc treptat in structura noastra energetica, unor vibratii din ce in ce mai rafinate, iar asta se obtine cel mai usor si se sustine cel mai coerent, deschizandu-ne Inima.

Suntem imbolditi sa traim din ce in ce mai constient si din ce in ce mai prezenti in Inima, astfel ca te asteptam la intalnirea din cadrul Seriei Dansand cu Viata de Vineri 31 Martie, ora 18.30, “Cu Viata.. in Hamacul Inimii” – gasesti AICI detaliile.

Formular-de-inscriere

Iar pentru ca din ce in ce mai multa lume organizeaza evenimente pentru a ne sustine sa pasim pe drumul catre noi insine, te asteptam de asemenea, Sambata 01 Aprilie, in cadrul targului “Open Heart Community Fair” unde am pregatit conferinta “Cum ne conectam la Puterea Interioara, in vremuri tulburi” – gasesti AICI toate detaliile.

Te asteptam cu drag!
Liliana Stanciu si Mihaela Lazarec

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *