Activari 5Dimensionale – Instrumente de lucru

“Nu crede nimic doar pentru ca ai auzit. Nu crede nimic doar pentru ca se vorbeste despre asta. Nu crede nimic doar pentru ca e scris in cartile religioase. Nu crede nimic doar pentru ca este predat de profesori si intelepti. Nu crede in traditii doar pentru ca asa a fost transmis din generatie in generatie. Dar dupa observare, analiza si experienta interioara, cand descoperi ca totul este in acord cu Binele fiecaruia si al tuturor, accepta-l si traieste-l”.

Am ales sa incep postarea de astazi cu acest paragraf atribuit lui Buddha, ca indemn la materialul video pe care l-am tradus, mai jos. Mi-am dorit de mult sa o pot face, intrucat a fost una dintre primele resurse cu care am intrat in contact, cand am aflat despre activitatea lui Jerry Sargeant.

Pentru ca am inceput in forta acest an, tocmai cu materiale informative ale unor autori cu care rezonez te invit in acest weekend sa te deschizi inca o data, in modul in care te indemn mereu – asculta, citeste, observa si simte Adevarul in propria-ti inima:

Weekend-ul viitor, 26-28 Ianuarie Jerry Sargeant va sustine doua evenimente pe care le gasesti descrise AICI.

Foarte multa lume s-a inscris, nu stiu insa cati au confirmarea locurilor, intrucat nu ma ocup personal de organizare.

Daca esti unul dintre cei care au facut-o poti obtine toate detaliile direct de la organizatori: romania@starmagichealing.com sau pe pagina de Facebook STAR MAGIC Romania

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *