Atentia si intentiaAstazi am constatat ca iar a trecut o luna de la ultimul mesaj trimis cititorilor mei. Impulsul a fost sa ma invinovatesc, insa am ales sa-mi observ emotiile si starea interioara pentru a desprinde exact mesajul pe care acestea mi le transmit.

Am facut imediat legatura cu o sedinta individuala din timpul saptamanii (acestea sunt momentele in care ne oglindim unii pe altii, chiar daca pare ca ajutorul vine dintr-un singur sens). Persoana cu care lucram avea de integrat un anumit aspect, o parte din ea care alegea sa ramana in rezistenta.

Spre bucuria mea, aceasta persoana a ALES deja sa fie deschisa, urmarind mesajele pe care i le transmit mintea si corpul, pentru a integra toate partile fiintei care – din motive stiute sau nestiute – inca se afla in rezistenta. Iata ceea ce numesc eu, clientul ideal! 🙂 (doamna inca nu ma crede, dar dansa face singura toata treaba).

Aceasta este iluzia majora a mintii noastre – ca ajutorul ne vine din exterior – si este exact invers! Oamenii de stiinta sunt de parere ca aproximativ 95% din creierul nostru nu este folosit, dar inteleptii spun ca fiecare parte din noi isi are rolul exact – pentru a functiona exact cum trebuie in momentul ACUM. Portiunile din creier despre care stiinta obisnuia sa spuna ca sunt “nefolosite” sunt chiar acele parti energetice, spirituale care detin abilitatea de a se conecta direct la Sursa.

Spuneam intr-un articol anterior ca sunt doua lucruri importante pe care le-am primit in viata si nu le folosim cum trebuie: Atentia si Timpul. In stransa legatura cu Atentia se afla Intentia noastra. Atentia este acolo unde ne concentram, acolo unde se indreapta constiinta noastra. Intentia este motivul pentru care ne indreptam Atentia in acel loc. Lucrul minunat care se intampla este ca pe masura ce ne concentram intr-un loc, trimitem energie in acel loc. De aceea este important sa ne intrebam in permanenta “care este Intentia pentru care Atentia mea se indreapta in aceasta directie?”

Cheia pentru a obtine ceea ce ne dorim este sa:

  1. Observam contrastele (“contrast” = ceea ce simt acum in comparatie cu ceea ce as dori sa simt) – doar sa le observam, fara a petrece mult timp asupra lor
  2. Stabilim Intentia (ce ne dorim) plecand de la contrast (ce nu dorim)
  3. Mentinem Atentia pe Intentie (ce ne dorim)
  4. Dam voie lucrurilor sa se petreaca

Deci cand ne punem Atentia intr-un loc, trimitem energie in acel loc iar cand ne stabilim si Intentia, ii spunem energiei ce sa faca in acel loc. Intentia mea pentru acest articol este sa va indrum Atentia catre Intentie. Si pentru ca totul se leaga armonios, atunci cand mi-am stabilit Intentia mi-am dat seama ca am publicat o resursa importanta in urma cu un an, pe care o gasiti in acest articol, in format script.

Pentru ca tot mai multa lume alege sa-si inceapa ziua cu exercitii energetice si sunt incurajata sa le inregistrez audio, imi doresc ca darul pe care vi l-am pregatit astazi sa va ajute la fel de mult: este inregistrarea audio a exercitiului susmentionat si este extraordinar de puternic atunci cand simtim contrastele in viata noastra.

Il puteti descarca AICI (click-dreapta pentru salvare in computer).

Intr-o convorbire pe care am avut-o ieri cu o persoana care s-a inscris la cursul de Sambata viitoare, am mentionat ca aceea va fi probabil, ultima grupa din seria cursantilor care urmeaza sa primeasca si varianta online, ca bonus pentru participare.

Apoi, mi-am amintit ca nu am facut nici un fel de promovare pentru Atelierul de lucru de Sambata, 21 Iunie asa ca multi dintre voi poate nu stiu despre Intentia mea. Daca v-ati dorit sa participati la un astfel de Atelier de lucru, acum este momentul potrivit! Veti face parte din prima grupa care beneficiaza de un curs nou, pe o noua structura, regandita astfel incat sa va incurajeze si mai mult in aplicarea cu usurinta a tehnicilor, precum si din ultima grupa in seria cursantilor din cei 3 ani de activitate, care vor primi gratuit cursul digital, in noua forma realizata.

Va doresc sa va stabiliti cu usurinta Intentiile si sa va bucurati de roadele Atentiei indreptate catre ele.

Sa va fie cu folos!

Daca va plac darurile trimise, dati va rog articolul mai departe. Orice Like/Share sau comentariu, va confirma ca cele ce va pregatesc nu fac parte numai din Intentia mea ci si din Planul vostru.

Cu drag,

Liliana
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
www.facebook.com/EliberareEmotionala
[fbcomments]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *