3 sub palarie. Exercitiu practic

Copilul interior

Din momentul in care se petrece intalnirea magica intre spermatozoidul potrivit si ovulul pregatit – incepand procesul care se numeste Viata – suntem guvernati de subconstient. Al mamei in prima instanta si al nostru, deopotriva. El ne “spune” cand sa clipim, el ne “spune” cand suntem infometati – toate functiile fiziologice sunt rezultatul acestei parti profunde a Mintii.

Mintea subconstienta are o influenta covarsitoare asupra modului in care privim viata – scaneaza cu repeziciune mediul si face presupozitii pe baza tiparelor observate, transmitand mintii constiente, concluziile sale cu titlu de “adevar”.

In termeni metafizici, subconstientul este forta ce dicteaza directia cresterii noastre creative si spirituale. De multe ori se spune ca subconstientul este o reflexie a sufletului si in egala masura, fundatia pe care este construita mintea constienta si ca atare, ego-ul.

Nu exista o singura cale prin care subconstientul sa poate fi accesat, dar una din cele mai sigure este meditatia. Putem estompa destul de usor prin exercitiu meditativ, granita dintre mintea constienta si cea subconstienta, facand posibil un proces de integrare a celor doua.

In acest weekend, mini-vacanta facilitata de sarbatoarea Rusaliilor ramane sub influenta zilei de 1 Iunie, cu care a debutat. Am observat ieri cum multa lume a urat celor dragi, “La Multi Ani Copilului tau Interior!”

Nu stiu insa, cati au si facut un exercitiu meditativ de conectare cu propriul Copil Interior, de aceea aleg sa-ti indrept atentia catre un instrument puternic in acest sens. Aplica-l in zilele tale libere, iar daca stii deja care sunt ranile acestui important aspect din tine, da-ti intalnire cu el in urmatoarea perioada, macar o data pe saptamana.

Articolul in care am publicat acest exercitiu meditativ se numeste sugestiv “Vino in Trecut, ca sa te duci in Prezent” si merita citit din cand in cand, pentru a ne reconecta la importanta lucrului in directia reprogramarii mentale si vindecarii copilului interior.

Am revazut cu drag, cu aceasta ocazie un mesaj al Danei Soroceanu, in care ne scria “Nu ma pot duce la culcare pana nu va zic ceva: Ador! “Niciodata nu suntem singuri sub palarie!”

Suntem 3 sub palarie: eu – adultul de azi, in mijloc; copilul interior in fata. Eu – Sinele Inalt, in spate. Sa ne vedem asa cred ca e de mare ajutor.

Cand cineva ne apasa butoanele, copilul ia fraiele. Atunci ne punem mainile in centrul vietii, Hara, sub buric, sa linistim copilul. Si chemam Sinele Inalt sa ne invaluie, cu copil cu tot. Si simtim, ne lasam sa simtim…

Lasati-va imaginatia libera, mergeti de maine cu copilul in brate, langa inima, invaluiti in Sinele Inalt, mergeti constienti astfel!

Va dati seama ca noi cand vorbim cate doi, suntem de fapt 6?”

Iar eu la randul meu, te intreb: iti dai seama la cate aspecte te referi de fapt, de fiecare data cand spui “eu”?!

Te astept alaturi de noi, la 18.30 intr-o noua intalnire Dansand cu Viata, sa aplicam impreuna Exercitii de aliniere si integrare.

Formular de Inscriere

Ramai aproape sa vezi ce am vrut sa spun prin faptul ca de multe ori se considera ca subconstientul este o reflexie a sufletului si revezi posibilitatea de a deveni un expert in lucrul cu cele mai simple si puternice tehnici din cate am intalnit, atat pentru tine cat si pentru impactul pe care vrei sa il ai in aceasta lume.

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *