Sunt sigura ca ai auzit in ultima vreme din ce in ce mai des, despre faptul ca avem o natura multidimensionala si de asemenea, ca Universul este tot mai adesea denumit Multivers, asa ca am tradus un filmulet de 5 minute cu cateva repere despre vindecare, in legatura cu acesti termeni.

Pentru ca urmeaza o perioada in care e posibil sa ai ceva timp liber in plus, voi pregati un material mai amplu care sa ne ajute in deslusirea acestor intelesuri, dar pana atunci vezi inregistrarea de mai jos:

Intrucat Jerry Sargeant este cunoscut datorita metodei StarMagic pe care o preda si in Romania, redau mai jos anuntul pe care ni l-a facut cu privire la evenimentul din 27-28 Ianuarie 2018, in care organizeaza Workshop-ul Transformational – 2 Zile de Divinitate:

“Meditatii puternice si vindecari energetice cu coduri de lumina Star Magic Healing – in workshop-ul “2 ZILE DE DIVINITATE” sustinut de Jerry Sargeant, pe 27 – 28 Ianuarie 2018, la Hotel RIN Central, str. Traian nr.55A, sector 3, Bucuresti

Acesta este un weekend extraordinar al energiei vindecatoare si al iluminarii. Jerry te va insoti timp de 2 zile in aceasta calatorie experimentala extraordinara in care, cu ajutorul unei serii de meditatii la un nivel subtil de frecventa, vei experimenta o ridicare treptata a gradului de constienta.

Jerry te va calauzi intr-o calatorie prin scolile misterelor maestrilor ascensionati, unde vei ajunge sa simti energii din densitatea a 5-a si a 6-a atat de pure si puternice, incat iti vor transforma viata in aceasta realitate 3D.

Te vei intalni cu fiinte de lumina puternice, vei primi descarcari de coduri de lumina si ridicari ale frecventei ce iti va propulsa procesul de ascensiune. Star Magic iti va arata cum sa te conectezi la baza de date universala pentru a obtine transformari rapide.

Acest curs este o calatorie ce activeaza capacitati de vindecare prin energia luminii. Lumina este informatie care vine sub forma de coduri prin soarele nostru de la Soarele Central, un portal cosmic. Iar in acest moment sunt curenti cu vibratie inalta din alte universuri, care ne impregneaza planeta.

Ce avem nevoie sa facem, ca fiinte umane, este sa acceptam aceasta lumina, despre care majoritatea oamenilor nu cunosc nimic. Ei sunt atat de absorbiti de aceasta realitate 3D incat nu stiu despre codurile de lumina, nu stiu ca lumina reprezinta informatie, nu stiu ca permanent vin prin soare mesaje, curenti de lumina, informatii de la Sursa, de la campuri, de la punctul focal ce a creat acest univers, Dumnezeu, Spirit, oricum am vrea sa-l numim.

Este o forta foarte puternica a Creatiei care ne-a creat pe noi toti si tot ceea ce exista: soarele, luna, planetele care se afla in galaxia noastra, nemaivorbind de universurile dincolo de cel in care ne aflam.

Prin urmare, ne vom conecta in aceste 2 zile cu Divinitatea atotcreatoare. Weekend-ul va fi pregatit perfect pentru a te putea relaxa, bucura, si pentru a iti permite sa iti extinzi constiinta in moduri infinite. Asteapta-te la o transformare masiva!

Calatoria de weekend cuprinde:

Sambata 27 Ianuarie 2018:

Ora 10.30 – Introducere

Orele 11.00 – 13.00

O serie de meditatii adanci de vindecare concepute pentru a iti descompune paradigma actuala si pentru a iti schimba intreaga realitate.

Orele 13.00 – 14.00 – Masa de pranz

Orele 14.00 – 16.00

Calatoria continua. Jerry te duce mai adanc si mai profund in taramurile magice ale tesaturii cosmice pentru a explora si cunoaste adevarul.

16:00 – 17:00 – Un super-puternic grup de energie de vindecare

Duminica 28 Ianuarie 2018:

Orele 10.30 – 13.00

O serie de meditatii profunde de vindecare galactica, concepute pentru a pune fundatia si a crea noua realitate prin conectarea ta, la iubirea neconditionata.

Orele 13.00 – 14.00 – Masa de pranz

Orele 14.00 – 15.00 – Descarcare Coduri Angelice de Lumina

Orele 15.00 – 16.00 – Meditatie puternica cu frecventa codificata, care iti va crea sfera de abundenta

Orele 16.00 – 17.30 – Cine stie unde vom fi in aceasta etapa a jocului?! Dincolo de frenezia indusa de Matrix in Iubire.

Va fi timp pentru discutii, alternat cu meditatii, pentru a face fata la tot ce apare in timpul weekendului.

Acest sfarsit de saptamana este uluitor. Iti va schimba viata pentru totdeauna. Vei pleca de la acest atelier, ca o fiinta umana diferita. Pregateste-te sa fii imputernicit!

Jerry se va deschide complet si te va duce in cea mai incredibila calatorie a vietii tale. Acesta este nivelul urmator.

Pretul workshopului: 222 euro

Locatia: RIN CENTRAL HOTEL, strada Traian nr.55A, sector 3, Bucuresti

Echipa Star Magic Romania”

 

Recomand evenimentele Star Magic pentru ca personal am participat la Cursul de Facilitator si am beneficiat deja de stari transformationale. Daca rezonezi cu acest tip de vindecare, nu ezita sa fii aproape de Jerry Sargeant si sa ii soliciti ajutorul pe care il ofera participantilor chiar in timpul sesiunilor demonstrative. Formularul de mai jos te va pune direct in legatura cu organizatorii Star Magic Romania, astfel incat sa afli toate detaliile si sa iti rezervi locul de participare:

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *