21 zile

Buna tuturor si La Multi Ani celor care-si serbeaza ziua numelui!

Ma bucur sa va regasesc dupa o perioada intensa de pregatiri pentru sfarsitul de an! Vom incepe 2012 cu noutati pe care le voi anunta imediat ce sunt incarcate pe site.

Pana atunci, va trimit un exercitiu foarte frumos pe care tocmai l-am ascultat intr-un material de pe EFT Hub. Interviul facea referire la importanta procesului de 21 de zile, in care ne putem programa transformari puternice, indiferent de zona pe care o vizam.

Multa lume se subestimeaza, crezand ca procesele mentale pe care le deruleaza in general, in viata, nu se pot schimba atat de repede dar adevarul este ca foarte multe transformari pot aparea in acest interval atat de scurt – raportat la durata vietii noastre dar atat de.. anevoios – raportat la decizia noastra de a pune anumite tehnici, in aplicare.

Practic, avem nevoie de doar 21 zile pentru ca traseele neuronale create in timpul desfasurarii unei noi activitati – care se repeta pe parcursul acestei perioade, zilnic – sa se stabilizeze.  Noile circuite neuronale se constituie si se stabilizeaza numai daca acestea sunt supuse “bombardamentului” noilor informatii  timp de 21 de zile neintrerupt (fara pauza de o zi sau mai multe).

Unele din cele mai evidente rezultate se obtin chiar in zona Prosperitatii.

Cand hotaram ca timp de 21 de zile, sa trecem printr-un asemenea proces – in care facem o anumita actiune/ exercitiu timp in care, gandim/simtim/vibram ganduri de Abundenta – ne pozitionam intr-o zona de putere (in sensul de “imputernicire”) atat de repede, incat rezultatele sunt evidente!

Faptul ca intre data de Sambata, 10 Decembrie a.c. – cand organizam ultimul atelier de lucru din acest an, pe tema Abundentei – si 31 Decembrie sunt exact 21 zile, mi s-a parut un “semn” frumos, asa ca m-am grabit sa traduc exercitiul pentru a va incuraja sa-l parcurgeti si sa va bucurati de rezultate :)! Iata-l deci, in variant script AICI si audio AICI.

Va asteptam Sambata sa lucram impreuna si sa ne “dam putere” :). Vom merge dincolo de intelegerea lucrurilor prin cunoasterea lor teoretica si vom practica sustinut, folosind tehnici verificate, efective, din categoria “Ajuta-te singur”!

Detalii si inscriere la: https://eliberareemotionala.ro/cursuri/, email: info@eliberareemotionala.ro, telefon 0731 346579.

 

Toate cele bune si sa va fie cu folos!

Liliana

PS – Dati-ne va rugam, “Like/ Imi place” pe pagina noastra de Facebook “(Con)stiinta Prosperitatii” (http://www.facebook.com/pages/Constiinta-Prosperitatii/212928905448058?sk=app_211377335605607), pentru a o face cunoscuta tuturor celor care au nevoie de aceste informatii.

 

About Liliana

Motto: "Ai un singur dar pe lumea asta - care e cu adevarat al tau si pe care poti sa-l dai, iar acela esti tu insuti" - Neville Goddard
This entry was posted in Articole blog and tagged , , , . Bookmark the permalink.